2777
2789

بچه ها به نظرم تو این شرایط هزینه ها باید نصف باشه بعضیا چرا به این افتخار میکنن خب شما هیچ سهمی از خانوادت نداری یعنی آیا به برادرتم همین قدر میخوان ارزش قائل شن و هیچی ندن اگه به پسر و دختر خانواده هاشون چیزی ندن هیچ عیبی نداره اما اینکه به دختر بعضی خانواده ها چیزی نمیدن حتی یه دونه لیوان اما به پسر و عروس کلی برسن حق دختر این وسط ضایع شده یا مثلا بعضی خانواده فقط به دختر و داماد میزسن پس حق عروس و پسر چی میشه 

تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانواده‌تون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید.   یهو به خودتون میایید می‌بینید هیچی ازتون نمونده جزهمون  بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین

حس زرنگی دارن

الان ینفر هست تو دور و اطرافم هیچی جهاز نمیخره پسره بدبخت هم باید عروسی بگیره هم جهزیه بعد همش دختره میاد عکس لوازم های مختلف رو نشون میده به پسره میگه بخره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش و بخوای از نظر قانونی تامین وسایل زندگی به عهده مرده همونطور که حق طلاق حضانت فرزند خروج از کشور کار و تحصیل یه زن باید با اجازه شوهرش باشه پس دلت نسوزه

بعضی ها می آیند که‌نور✨ شوند

ما رسممون نیس که جهاز بدیم اصلا هم ناراحت نیستم که پدرم برام نخریده اون بنده خدا خودش هزار تا مشکل د ...

خب پس بردار تون چی اونم هیچ حقی نداره دیگه 

تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانواده‌تون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید.   یهو به خودتون میایید می‌بینید هیچی ازتون نمونده جزهمون  بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین

اصلش جهاز جزو نفقه اس و به عهده آقاست ولی درستش اینه که مهریه کم معین بشه و از همون اول خورد خورد از طرف آقا به خانم داده بشه خانم هم بهتره که از اون مبلغ برای جهیزیه استفاده کنه در حد اولیه و در ادامه زندگیشون باهم تلاش کنن و زندگیشون و بسازن پدر و مادر هاهم گناه دارن دیگه حالا اگر کسی وضع مالیش خوبه میتونه به فرزندش کمک کنه اول زندگی ولی وظیفه اش نیست

کاربر قدیمی سایتم که مجدد با خط جدید ثبت نام کردم 😊

والا ما که واسه دختر جهیزیه می‌خریم واسه عروس هم میخریم 

نمیدونم چطوریه بعضیا میگن هیچی نمیاریم به عنوان جهیزیه، خونه و ماشین و وسایل رو آماده میخوان. ولی خودمون که ازدواج میکنیم، انتظار خرید خونه نداریم، جهیزیه هم کامل! بنده خدا پدر خانواده... بزرگترین حامی توی خانواده...

خب پس بردار تون چی اونم هیچ حقی نداره دیگه

برادرم چون خرج عروسی با داماده اگه بابام کمکش نکنه چطور میتونست عروسی بگیره دو تا داداش دارم ب هر دو کمک کرده منم اصلا ناراضی نیستم تازه من خودم شاغلم ب داداش کوچیکه ام تازه ازدواج کرده از پول خودم کمک میکنم. 

از لحاظ قانونی خانواده دختر هیچ وظیفه‌ ای در تامین جهاز ندارم اون پسری هم که توانایی تامین حداقل هزینه زندگی رو ندارم دیگه معلومه تو بقیه زندگی چطوری می‌ره زیر قسط و وام و چک 

بی انصافیه تو این شرایط جفت خونواده ها سهیم نباشن تو شروع زندگی بچهاشون 

واسه ما رسمه، خونواده پسر خونه و ماشین میدن 

خونواده عروسم یه جهیزیه کامل و بعضیام خونه هم میدن

اینارم از وقتی بچه ایم به فکرن یه زمین یا ملک یا طلا میخرن، تا موقع ازدواج فشاری بهشون نیاد

بعضی قومیت ها رسم ندارن واقعا دختر جهاز بده . ما بختیاری هستیم . واقعا چی بشه با منت دختر یه چیزی ببره   . ولی واسه پسرامون واقعا همه چیز میخریم . میدونم اشتباهه ولی همینه