2777
2789
من دوتا بچه دارم دختر میخواستم برا پسر اقدام کنم ولی با این وضع نمیشه

نه برای پسر باید اسپرم خیلی خیلی قوی باشه 

تحرک باید بالای شصت باشه موروفولوژی یا شکل اسپرم هم هر چی عدد بالاتر بهتر 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
نه برای پسر باید اسپرم خیلی خیلی قوی باشه تحرک باید بالای شصت باشه موروفولوژی یا شکل اسپرم هم هر چی ...

شما بچه اولته؟اگه راضی بشه بریم آی وی اف خوبه

خدایاشکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بچه اولته؟اگه راضی بشه بریم آی وی اف خوبه

بله من بچه اولمه 

با این وی اف مگه تعیین جنسیت کنی 

اونم شانست میاد پایین 

چون ممکنه ازت ده تا تخمک بکشن یکیش پسر بشه نه تا دختر 

و چون تعیین جنسیت کردی دختر ها رو از بین میبرن 

و همون یکی رو برات انتقال میدن 

اون یکی هم ممکنه بگیره ممکنه نگیره

دیگ قیمت داروهای هورمونی و عمل تخمک کشیش و اینا بماند 

پارسال نزدیک صد تومن خرج کردم 

من بخاطر جنسیت ای وی اف نکردم 

شوهرم همه چیش صفر بود 

و کلا اسپرمش تحرک نداشت که برسونه به تخمک و بارداری اتفاق بیفته

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
احتمالش هست بخاطر اینکه نمونه رو خونه گرفتم بعد بردم آزمایشگاه اینطوری شده؟

نه 

بله من بچه اولمه با این وی اف مگه تعیین جنسیت کنی اونم شانست میاد پایین چون ممکنه ازت ده تا تخمک بکش ...

انشاالله خدا حفظش کنه براتون..حالا یک دکتر دیگه میرم

خدایاشکرت
انشاالله خدا حفظش کنه براتون..حالا یک دکتر دیگه میرم

با دارو میاد بالا انشالله به دکتر دیگه بگو بره 

متخصص اورولوژی 

اگه بتونی با دکتر مظلوم فر یا اطرج که تهران هستن ویزیت آنلاین بگیری خیلی خوبه 

خیلی واردن 

فقط شماره شونو باید پیدا کنی 

خیلی ممنون عزیزم که راهنماییم کردی

انشالله باردار میشی و همون میشه که میخوایی 

انشالله هر چی به صلاحه اتفاق بیفته عزیزم 

خواهش میکنم

انشالله باردار میشی و همون میشه که میخوایی انشالله هر چی به صلاحه اتفاق بیفته عزیزم خواهش میکنم

انشاالله توکل به خدا.انشاالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم

خدایاشکرت
انشاالله توکل به خدا.انشاالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم

سلامت باشی گلم شماهم خیلی برام دعا کن