2777
2789

تصادف کرده تصادفش شدید بود ولی خب صدمه های که دیده بود قابل درمانن و طی یه ماه دیگه تقریبن خوب میشه.

حالا از وقتی تصادف کرده بداخلاق شده مثلن میخوام کمکش کنم دراز بکشه اگه بلد نباشم عصبی میشه بهم‌میگه دست و پا چلفتی

یا میگه خنگ یا میگه مگه تو ادم بزرگ نشدی؟ انقد از هیچی سردرنمیاری

یا اولاش یکم دیر رفتم سربزنم بهش میگفت تو الان به دردم‌نخوردی پس کی میخوای به دردم بخوری🙁

یا یه طوری بودمیرفتم پیشش حالش بهتر میشد

تو تصادف گوشیش شکست یه گوشی ساده داره الان از اون نوکیا ها بعد پیام نمیده زنگم نمیزنه مگه اینکه خودم بهش پیام و زنگ بزنم

قبلن همیشه اون پیام و زنگ میزد... قبلن اخلاقش خوب بود الان خیلی بداخلاق شده

الان حس یه مزاحمو براش دارم نمیدونم چرا

بنظرتون منم دیگه پیام ندم؟ مثلن گفتم به سلامتی

دیگه هیچی نگفته یا دیگه پیامی نداده

چیکار‌کنم؟

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙

وای خدا از تون ادمایی هست که مشکلات میریزتش بهم و سر تو خالی میکنه خداشاهده شوهر من همینه اصلا اون زن و پرید هست من نقش مرد اینجور مردا بددهن عصبی و تمام مشکلات و کبوداشونو یر طرف مقابل خالی میکنن پیر میشی پیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا از تون ادمایی هست که مشکلات میریزتش بهم و سر تو خالی میکنه خداشاهده شوهر من همینه اصلا اون ز ...

اره افرین 

احتمالا کسی پیشش چیزی گفته ،حالا واقعا به عنوان زنش در صحنه بودی؟دلسوز بودی؟از لحظه اول حضور داشتید یا نه حالت مهمون بودین!!!شوهرتون و اولین نفر باید خودت میبودی،واقعا این مسایل زن و شوهر رو بهم نزدیک میکنه

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

حق داره عصبیه بالاخره هم اسیب جسمی دیده هم مالیدرکش کن و لوس بازی در نیار

دیشب بهم‌گفت خیلی دوست دارم عشقم

😂🤣

میگم بنظرت این از عدم علاقگیش نیست؟

سلام گلبرگه خزان و پاییزیه مهربونم

قشنگم شما چند سالتونه؟

و خب اینکه جز رفتار های نامزدت به چیزی شک نکردی؟

خب یه حدسایی میزنم ولی مطمئن نیستم درست باشن!!

میشه یکم از تغیراتی که قبل و‌بعد از تصادف داشتن رو بگی ؟البته به جز اونهایی که نوشته بودی!😊🤍🖤🤎💜💙💚❤🧡💛مثلا خودتون به چیزی شک نکردین؟

حق داره عصبیه بالاخره هم اسیب جسمی دیده هم مالیدرکش کن و لوس بازی در نیار

اصلا حق نداره حالا عصبی باشه ولی نبابد توهین کنه در دراز مدت ادم پیر و داغون میشه اینا کوچکترین مشکلاتم همین حال میشن

احتمالا کسی پیشش چیزی گفته ،حالا واقعا به عنوان زنش در صحنه بودی؟دلسوز بودی؟از لحظه اول حضور داشتید ...

نه از اولش نبودم بعد ک دیدم ناراحت شد تو صحنه حضور پیدا کردم ب عنوان اینکه ایم دو روز یکی دوساعت میرفتم‌پیشش 

سلام گلبرگه خزان و پاییزیه مهربونمقشنگم شما چند سالتونه؟و خب اینکه جز رفتار های نامزدت به چیزی شک نک ...

مثلن ب چی‌شک‌کنم عزیزم

میشه بگی؟

لطفن بگو

من گیرایم ضعیفه😅😂

سلام گلبرگه خزان و پاییزیه مهربونمقشنگم شما چند سالتونه؟و خب اینکه جز رفتار های نامزدت به چیزی شک نک ...

من ۲۲ سالمه عزیزم

نمیدونم‌قبل تصادفش همیشه اونی‌ک‌قهر‌میکرد من‌بودم‌اونی‌ک‌ همیشه اول پیام میداد اون بود همیشه پیام‌و... میداد