2777
2789

دوبار عصب کشی. در نهایت جراحی لثه 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شديد درد داشتم

آنتي بيوتيك ميخوردم

دندونم از بين رفته بود بعد از عصب كشي بد

مجبور شدم بكشمش و الان منتظر آماده شدن ايمپلنتم

یه تیکه از قلبمو وجودمو با خودت بردی مامان💔

برو دکتر ببینه، با توجه به وضعیتت آنتی بیوتیک میده.

رفتم  با انتی بیوتیک مگه حل میشه؟ من چند ساله دارم ولی چند روزه به شدت درد میگیره چندبار پر و عصب کشی کردم دکتر ریشه رفتم ازون موقع فکر کنم کیست زد 

میری دندونپزشک متخصص ریشه
خودش یا دارو میده یا ریشه رو در میاره یا عصب کشی یا کلا دندونو میکشه
شما بری با توجه به شرایطتتون تصمیم میگیره

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

میری دندونپزشک متخصص ریشه خودش یا دارو میده یا ریشه رو در میاره یا عصب کشی یا کلا دندونو میکشه شما ب ...

پیش ریشه چندسال پیش رفتم فکرکنم درست انجام نداد کیست از همون موقع ها اومد سراغم دقیق یادم نیست هفت هشت سال پیش بود 

شديد درد داشتمآنتي بيوتيك ميخوردمدندونم از بين رفته بود بعد از عصب كشي بدمجبور شدم بكشمش و الان منتظ ...

من چند ساله دارم تو عکسا معلومه ولی این چندروز درد امونمو بریده منم گفتم بکشم ولی دودلم هم عصب کشی معمولی کردم هم پر هم ریشه میترسم باز درمان کنم خوب نشه

من چند ساله دارم تو عکسا معلومه ولی این چندروز درد امونمو بریده منم گفتم بکشم ولی دودلم هم عصب کشی م ...

ب نظرم ديگه بكشش و ايمپلنت كن

یه تیکه از قلبمو وجودمو با خودت بردی مامان💔