2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂معلم فیزیکه که فیلمش تو اینستابود رو نمیدونم یادته یانه

بله کاملا😂

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

چی داری میگی شما Ao بودی که آ بروز داده شدی آو همسرتون oo بوده از شما oو از همسرتون هم o به تقسیم ر ...

هردوشون Dd هستن به فرزندشون d رسیده واسه همین منفی شده

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

یعنی چی مگه میشهشوهرم آ نیستا اُ

چرا نمیشه

واقعا من نمیفهمم چرا باید انقد سوالای ساده براتون پیش بیاد

حتی تحصیلاتتون مربوت به این رشته نباشه

با یه سرچ ساده توی گوگل یا هوش مصنوعی کامل متوجه میشید

نمیدونم چرا بعضیا انقد گارد دارن به استفاده از گوگل و هوش مصنوعی

مگه میشه گروه خونی ادم هم مثبت باشه هم منفی

ببین عزیزم شما هردو ژن مثبت ومنفی بودن گروه خونی رو داری یکیو از پدر گرفتی یکیو از مادر 

همسرتون هم همینطور اما اون ژن مثبت قوی تره و اگه هردو ژن رو داشته باشی ژن مثبت ظاهر میشه 

اما نی نی از شما و پدرش از هردو ژن منفی رو به ارث برده و دیگه مثبتی نیس پس همون منفی ظاهر میشه 

امیدوارم متوجه شی یکم درهم برهمه🥲

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

عزیزم اینا همش زیسته ببین سعی میکنم یه جوری بگم متوجه شی ولی همش عادیه هیچ ربطی نداره
شما A+
شوهرتون O+
حالا این ینی چی؟
یه پروتئین d وجود داره که وقتی DD یا Dd بشه میشه مثبت
و وقتی dd بشه میشه منفی
حالا شما یا همسرت هر دوتون فنوتیپ( یا همون ظاهر و رخ نمود ژن) Dd داشته باشید و خب گفتم که این مثبته در نتیجه خودتون مثبتید ولی بچتون میاد از هر کودومتون یه دونه کروموزوم یا همون d و D  رو میگیره و از جفتتونم اومده d رو گرفته ینی یه دونه از تو یه دونه از شوهرت در نتیجه شده dd که = منفی
اوکی شد؟ بچه تو بودنو نبودن با این تعیین نمشه عزیزم ببخشید طولانی شد من چون زیستو خیلی دوس دارم دلم خواس بگم شمام بدونید

برا چی دنیای عجایبخب گروه خونی یا به پدر میره یا مادر یا ترکیبی از این دو

نه کلا ترکیبیه 

الان برای شما هم اوکیه دیگه 

تو Ao  بودی   یه o از تو گرفته 

شوهرت oo بوده یه o  رو هم از ایشون گرفته 

خودش شده oo 

نه عزیزم ربطی نداره

الان نمیدونم چطور توضیح بدم ولی سعیم رو میکنم

ببین ما یک گروه خونی داریم یک فاکتور Rh در زمینه گروه خونی که اوکیه بچتون O شده حالا مثبت و منفی رو Rh مشخص میکنه

فاکتورD غالب هست و مثبته و d مغلوب و منفیه از اونجایی که هر دوی شما Rh مثبت هستین هر دوتون یک ژن Rh منفی مغلوب دارین

یعنی هر دوی شما  Dd که بخش غالب گروه خونی شما رو تشکیل داده و گروه خونیتون مثبته و بخش مغلوب هر دوتون گروه خونی بچه رو تشکیل داده یعنی بچه شده dd و گروه خونی بچه منفی شده