2777
2789

کاپ قهرمانی نمیخوام 

اما اگه مشکل مالی نداشته باشم خصوصا اگه اونا نیاز داشته باشن مشکلی ندارم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا همسر بنده هم برای پدر مادر خودش میگیرههم برای پدر مادر منولی یک چیز عامیانه است که زن روال نب ...

نه نیستش

اتفاقا طبیعی نیست

چون نشونه حسادت و بی منطقی هست

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
پس من چرا اینجوریم؟من هیچ جوره نمیتونم تحمل کنم

منم قطعا نمیتونم تحمل کنم.. چون خودم در زندیگم همیشه از خودم میزنم ک پیشرفت کنیم.. از خودم نمیزنم ک خرج یکی دیگه کنه.. اگه روزی بفهمم همچین کاری کرده که نمیکنه همونجا فاتحشو میخونم.. وضعمم خوبه منتها ب خیلی از آرزوهام نرسیدم.. باید اول ب آرزوهام برسم.. البته خیلی پدلدارم باشم باز نمیزارم چون خانواده شوهرم چشم ندارن من سر سفرشون بشینم.. اگه دعوتم بگیرن چندسالی یکبار ...یه لقمه سر سفرشون بشینم بخورم چون میدونم راضی نیستن هیچوقت دستم ب سفرش نمیره.. هر سری هم گشنه از سفرش پامیشم جون معذبم.. حالا من چرا باید خرجشون کنم!! من نمیزارم.

به من ارتباطی نداره 

جدی میگم ناراحت نمیشم مگه فقط شوهر منه؟  قبل من پسر و برادر اون خانم ها بوده

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

حتی من در این شرایط هم دوست ندارم خرجشون کنه

بگم چرا؟؟؟

چون حسودی و چشم تنگی

ناراحت نشی اسی 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

جدا نمیشم ولی خیلی ازش پول می گیرم به قسط ووام میندازمش ،ماشینمونو عوض می کنم ،طلا می خرم ،خونه عوض می کنم من همسرم برا دوستاش خرج می کرد  خونمو عوض کردم الان داره قسطارو میده بهتره حرف از پول خرج کردن برای خانوادش نزنی و به فکر تغییر وسایل یا چیزای دیگه باشی

شوهر من که به حرفم نیست 

خودش میده 

جرات هم ندارم که بگم 

دیروز صبح باباش زنگ زده ماشینم خراب شده خرجش کردم دیگه پول ندارم پول بزن کارتم 

الانم خودش زنگ زده خواهراش برید سوپری هر چی لازم دارید خرید کنید برام شماره کارت بفرستید