2777
2789
جر واجرش میکنم

آخیش هم نظرم رو پیدا کردم🤣

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

قیدشو میزنم 

مامانش باباش اوکی 

خواهر برادر نه

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا وقتی در رفاه باشم و اولویتش من باشم نه موردی ندارمکاپ قهرمانی هم نیست...من عمیقا باور درونی ام هم ...

حتی من در این شرایط هم دوست ندارم خرجشون کنه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

شوهر من هر کاری دلش بخواد می کنه. من بگم فایده نداره 

۱۳ ساله ازدواج کردیم همیشه کمک کرده، از روز اول که حتی مستاجر بودیم و داشتیم خونه و ماشین می خریدیم.. من حرفی بزنم میگه هر چی می خوای بخر. کاری به بقیه چیزا نداشته باش

اگه شرایط مالیمون خوب باشه مشکلی ندارم ولی اگ ازم مخفی کنه ک بحثش جداست

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

ما میریم خونشون زیاد می‌مونیم چون راهمون دوره 

هر وقت اونجاییم سعی میکنیم یکی دوبار از بیرون غذا بخریم براشون میوه ای چیزی دیدیم یا هوس کردیم هم برای خودمون می‌خریم هم برای اونا ، بریم خرید مادر شوهرم باهامون باشه خریداشو میگم همسرم حساب کنه خرید اینترنت و شارژ و اینا هم براشون به عهده ماست 

ناراحت نمیشم اعتقاد دارم خرید براشون واقعا روزی خودمونو هم بیشتر می‌کنه 

حتی من در این شرایط هم دوست ندارم خرجشون کنه

من باور دارم که همسرم هم به خانواده اش تعلق داره هم به من ...کسی را رقیب خودم نمیبینم تو خانواده اش و تازه به شدت خوشحالم میشم اگه به خانواده اش رسیدگی کنه چون مشخص میشه که آدم حسابی هست

این کاربری غیرفعال شده است

شوهر من هر کاری دلش بخواد می کنه. من بگم فایده نداره ۱۳ ساله ازدواج کردیم همیشه کمک کرده، از روز اول ...

من توی این شرایط جرش میدم هم خودمو راحت میکنم هم اونو🤣

نه وقتی توانشو داشته باشه چرا باید مشکلی داشته باشم😐مگه حسودی چیزیم!!

مگه این که برای خودمون خرج نکنه ...

بعدم من خودمم برم سرکار برای خانوادم خرید میکنم حتما به خصوص پدر و مادرم

چون بیشتر از این حرفا حق به گردنشون دارم 

خدایا دوستت دارمممم ❣❣

من اوایل خوشم نمی یامد اصلا

نمیدونم دعا برام گرفتن یا عاقل شدم

اصلا برام مهم نیست

پول خودشه

چقدر اینجوری بهتره.خداروشکر که اخلاقم عوض شد

گاهی ماهم مجبور میشم با وجود اینکه وضع مالی خانوادمون خوبی یک چیزایی براشون بخریم و پول نگیریم حتی یا گاهی بگیریم خوبه شوهرامون عین بی کلاسا بپرن وسط بگن پولشو بگیر نکن