2777
2789
عنوان

رشته حقوق

93 بازدید | 14 پست

رشته حقوق از نظر کسی که خونده چطوره و آیا بازار کار براش وجود داره از شرایطش بگه مرسی

نظرسنجی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه از اون آدم های بشین سفت بخون هستی که آزمون وکالت و اختبار قبول بشی و روحیتم قوی باشه وکالت خوبه

من خیلی خیلی علاقه دارم به این رشته و درسم هم خوبه ولی خو میترسم بازار کارش گیر نیاد شما تجربه داری

؟

تا الان نتیجه نگرفتم آواره شدم بی کس شدم بی پول شدم الانم نشستم دارم به حال خودم گریه میکنم

الان تو چ مرحله ایی چی شد که اینطوری شد درس خوندی نتیجه نگرفتی یا هنوز لیسانس نگرفتی ؟

من خیلی خیلی علاقه دارم به این رشته و درسم هم خوبه ولی خو میترسم بازار کارش گیر نیاد شما تجربه داری؟

همسرم وکیله!

بعد قبول شدن توی آزمون وکالت که خیلی هم کارسختی هست، باید دوره کارآموزی بگذرونی، باید بری پیش یه وکیل خیلی معروف خوب اینجوری میتونی پیشرفت کنی

الان تو چ مرحله ایی چی شد که اینطوری شد درس خوندی نتیجه نگرفتی یا هنوز لیسانس نگرفتی ؟

لیسانس گرفتم ، دارم میخونم اما هربار دم ازمون ی مشکل حاد برام پیش میاد نمیتونم شرکت کنم ازمون رو 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لیسانس گرفتم ، دارم میخونم اما هربار دم ازمون ی مشکل حاد برام پیش میاد نمیتونم شرکت کنم ازمون رو

داداش اجی به اون همه روزی فک کن که ایقد رفتی و اومدی چهار سال یا بیشتر عمر تو گذاشتی یه شیش ماه بشین محکم بخون هر چی هم پیش اومد توجه نکن سعی کن نکنی ایشالا ک موفق بشی

همسرم وکیله!بعد قبول شدن توی آزمون وکالت که خیلی هم کارسختی هست، باید دوره کارآموزی بگذرونی، باید بر ...

اتفاقا پسر عمم قاضی بود و الان وکیله خیلیم کارش خوبه اگه ک اینطوریه من از سختی درساش لذت میبرم بیشتر تا ترسیدن

داداش اجی به اون همه روزی فک کن که ایقد رفتی و اومدی چهار سال یا بیشتر عمر تو گذاشتی یه شیش ماه بشین ...

مثلا سریه اخر اومدم بخونم 

مادرم تصادف بدی کرد اما خدابهش رحم کرد دختر دایی  خیلی جونم فوت کرد همش ۲۵ سالش بود تو ی روز مجبور شدم برگردم تهران حال روحیم دوباره بهم خورد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی ، دارم میخونم به نظرتون سال دیگه با این پایه ضعیفی ک دارم ازالان شروع کردم به خوندن قبول میشم ؟

داداش کار نشد ندارع من پسر عمم که گفتم کلا سه ماه خوند تو اگه بتونی به برنامه داشته باشی برا خودت ک رو اون تایم بخونی عالیه برنامه خوبه مجبوری بخونی ولی بدون برنامه فایده ندارع به شیرینی تهش فک کن به نشدن فک نکن با این فک کن که اگه بشه چیکار کنی