2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اگه یکی انتخاب رشته کنه و یه رشته روزانه یا نوبت دوم بیاره و انصراف بده و نره محرومیت ایجاد م ...

بله محرومیت داریم امسال، حتما دفترچه انتخاب رشته سنجش رو بخونید کامل

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

من خیلییییی خستمچند روزه احساس خستگی شدید دارمچکاپ دادم ۱ ماه پیش فقط قندم ۱۰۷ بود بقیه چیزا نرمال ب ...

قندتون متاسفانه لب مرزه کیس پره دیابت هستین اما ارتباطی با خستگی نداره، خستگی میتونه به خاطر استرس مفرط باشه. یه ویزیت پیش متخصص داخلی پیشنهاد میکنم 

عزیزم برای ۴۰۵ اطلاع ندارین که دروس یازدهم همه رو باید ترمیم بزنیم یا فقط همون ۶ تا

من خواهر خودم کنکوریه سال ۴۰۵ فقط شش درس نهایی دادن، سال ۴۰۶ تمام دروس یازدهم نهاییه

من خیلی گیرکردم بین اینا چرا میگن تغذیه اشباع بعد رتبه بالای ده هزارمیگیره امسال ازاد وغیرانتفاعیم د ...

من همسرم پزشکه میگه الان دیگه تغذیه رشته خوبی نیست ! 

رادیولوژی یکم از بقیه شرایطش بهتره البته به جز فیزیو تراپی که الان هم سطح پزشکیه

تروخدا بگید ارزش داره تو ۲۱ سالگی بخاطرش بمونم؟؟ حتی ازادم قبول شم میرمیا برم حسابداری ازاد؟

پرستاری ؟

رتبه تون چند

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست