2777
2789
آیسان سلام خوبی عزیزم منم پرستارم کم و بیش شمارو اینجا میشناسم و منطقی هسین،دوتا آبجیام امسال رتبه ی ...

اخه وقتی خودت پرستاری ک نباید بذاری خواهرات برن پرستاری😁😅

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

من خیلییییی خستم

چند روزه احساس خستگی شدید دارم

چکاپ دادم ۱ ماه پیش فقط قندم ۱۰۷ بود بقیه چیزا نرمال بود

ولی بعدش هم خیلیی زیاد قند و نوشابه و شیرینی خوردم احتمالا بیشتر هم شده

بنظرت بخاطر اینه

البته قرص استرس هم میخورم ولی امروز صبح نخوردم و روزای دیگه که میخوردم احساس خستگی نداشتم

چند روزه اینطوریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه وقتی خودت پرستاری ک نباید بذاری خواهرات برن پرستاری😁😅

عزیزم خودت برگشتی سرکار 

الان دو تا بچه داری 😍

ی مدت نبودید تو سایت

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
ببخشید اگه یکی انتخاب رشته کنه و یه رشته روزانه یا نوبت دوم بیاره و انصراف بده و نره محرومیت ایجاد م ...

روزانه قبول شید محرومیت داره

البته روزانه با آزمون 

عزیزم خودت برگشتی سرکار الان دو تا بچه داری 😍ی مدت نبودید تو سایت

عههه سلاااام. خوبی؟

اره عیزم.تقریبا یک سالی نیومدم سایت الان مدتیه برگشتم😁

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
😂😂فقط بخاطر بازار کارش و درآمدش

والا کدوم درامد؟؟ انگار بیگاری میکنیم😓

(الان از شبکاری اومدم بذار غر بزنم یکم😅😅)

خوش اومدی❤️❤️

قربونت برم😘😘

والا کدوم درامد؟؟ انگار بیگاری میکنیم😓(الان از شبکاری اومدم بذار غر بزنم یکم😅😅)

خسته نباشی

الان دیشب شیفت بودی تا کی دیگه شیفت نداری

الان میخوابی یا کارات انجام میدی

خسته نباشیالان دیشب شیفت بودی تا کی دیگه شیفت نداریالان میخوابی یا کارات انجام میدی

سلامت باشی🌹

ن در حالت عادی الان باید خواب باشم. ولی الان ی کاری پیش اومده برام بیدار موندم.

بستگی داره دیگه. مثلا امروز و فردا و پس فردا خونه ام. ولی بعدش ب مدت ده روز اصلا آف ندارم و کشیکام پشت سرهمه تقریبا