2777
2789
عنوان

وام سی میلیونی

124 بازدید | 5 پست

سلام دوستان. یه سوال؟ از کجا و چجوری میتونم وام حدودا ۳۰ میلیونی بگیرم؟الان دلار داره میره بالا. همسرم میخواد امتحان تافل بده. ۲۶۵ دلار میشه. میخوام یه وام بگیرم هزینه تافل رو پس انداز کنم بذارم زیر بالش. که استرس افزایش نرخ دلار رو نداشته باشم. یبار اوایل ازدواج از نون شبمون زدیم من یورو خریدم کلش شد ۶ میلیون  به سال ۹۷. ولی از شهرستان خونواده هامون پاگشا اومدن خونمون. مجبور شدیم بفروشیم😔

تازه اومدن از نزدیک وضع زندگیمون رو دیدن کلی تحقیرمون کردن. که این چه زندگی درست کردین. اپلای کردن تو دل همسرم مونده. و آینده اش قربانی زندگی متاهلیمون شد.😔خیلی حالم بده. همش میخوام جبران کنم.

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟

قبلنا مرد باید به فکر هزینه ها می بود.

تو دخالت نکن به نظرم.

اگر هم سپرده ای چیزی دارین از همون بانک میتونی وام بگیری.

وام جعاله طلا هم میشه. طلا بذار بانک و وام برداری ازش. بانک ملی شعبه کارگشایی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلنا مرد باید به فکر هزینه ها می بود.تو دخالت نکن به نظرم.اگر هم سپرده ای چیزی دارین از همون بانک م ...

خیلی ممنون از راهنماییت گلم.

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟