2777
2789
عنوان

من 42 سالمه تازه میخوام ازدواج کنم با پسری که 9 سال کویکتره

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 41 پست

۹سال کوچیکتر خیلیه... یکی دوسال اره اما ایقد فاصله سنی نه... بنظرم که اگر من جای شما بودم قبول نمیکردم. زنها زودتر شکسته میشن باتوجه به زندگی و زایمان و... ولی مردا کمتره

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشون باید با خانمی ازدواج کنه که حداقل 27 28 ساله باشه

کم نیستن ک پیرمردای سن بالا با چنتا بچه دختر مجرد گرفتن . اونوقت مردای دیگه بهش میگن دمت گرم . ولی بین زنها نه .. سریع میپرن به طرف ک سنش کمه خانوادش چی و ... البته حرفای دل خودشونه

کم نیستن ک پیرمردای سن بالا با چنتا بچه دختر مجرد گرفتن . اونوقت مردای دیگه بهش میگن دمت گرم . ولی ب ...

کلا آدم باید با همتراز خودش ازدواج کنه ، چه زن چه مرد

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
هم دل خواستن سن عدد آخه یه چیزی نمیشه گفت معذرت

درسته ،منم موافقم زندگی مشترک ینی پیدا کردن همدل مشترک تو خوشیا و غم ها،خیلی موافقم 

اما راستش یه کم دور از ذهنه که یک نفر با ۹ سال اختلاف بتونه هم عقیده و هم دل باشه،وجود داره اما کم پیدا میشه ،اگر مورد اسی ازون استثناها ست ،اوکیه ،اما اگه نباشه بنظرم جواب رد بده بهتره

انسان تا یه زمان وقت انتخاب داره بعد مجبور

قبول دارم اتفاقا من به اینم فکر کردم ولی مجرد موندن را ترجیح دادم بر انتخاب ناعاقلانه. طرف مقابلم با اینکه خیلی ادعای پختگیش میشه نتونست یک جلسه دیدار را مدیریت کنه منم گفتم برو به سلامت. البته ول کن ماجرا نیست و هربارم من گفتم به دردم نمیخوری.

پسرای این مدلی دنبال مادر میگردن و معمولا هم سراغ دخترای قوی و مستقل میرن.

البته مورد من ادعا میکنه خیلی پخته هست و تو کارشم ظاهرا خیلی خوب و مستقله اما واقعا به درد من نمیخوره چون ظاهرمون اصلا بهم نمیخوره اون ریز هست و من نسبت به اون درشت. 

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

کم نیستن ک پیرمردای سن بالا با چنتا بچه دختر مجرد گرفتن . اونوقت مردای دیگه بهش میگن دمت گرم . ولی ب ...

من اگه مرد سن بالا هم ببینم با دختر ۹ سال کوچیکتر بخواد ازدواج کنه ،نظرم همینه 

پیر مرد که بماند