2821
2789
عنوان

توهم شکست

377 بازدید | 39 پست

بابام اعتیاد داشت. کل بچگیم زخم خورده چون قشنگ جلوی ما می کشید به بقیه هم اجازه شو می داد. بقیه ای که جلوی زن و بچه خودشون اینکاره نبودن مخفی می کردن اما میومدن جلو ما

کل نوجونیم از بابام فراری بودم. تجت تاثیر کاراش نتونسته بودم درست زندگی کنم. تنها بودم همیشه ترس و تحقیر و حرف پشت سرم بود. شکست خوردم. هیچ وقت رابطه پایدار و خوبی باهاش نداشتم با اینکه دوسش داشتم. اصلا بزرگترین ترس زندگیم این بود کسی بابامو ببینه. 

تا دو سه سال اخیر که ترک کرد. قرص میخورد. دیگه هم اصلا خبری از کاراش جلوی ما نبود. یه کم رابطه م بهتر شد  باهاش. مثل بقیه دخترا بودم و اون مثل بقیه باباها. گرچه بازم کامل نبود و یه سری چیزاش روحمونو می خورد اما باز سعی کردم بپذیرمش هر جور هست

حالا امروز فهمیدم هنوزم معتاده و می کشه. جاهای دیگه. 

انگار یه موش سرگردون تو وجودم هراسون می دوه و به این ورو اون ور می خوره و نمی دونه چی کار کنه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بالاخره پدرته و احترامش واجب..

با این مسئله اعتیاد هم ی جوری کنار بیا.هست دیگه،کاریش نمیشه کرد.بعید میدونم حاضر بشه بره کمپ و ترک کنه..

ولی تا میتونی بهش احترام بذار..زبونم لال دور از جون اگه بعد از 120سال سرشو گذاشت زمین,,,,حسرت نخوری و بگی کاش بودش و معتاد بود..

نیکی چو از حد بگذرد،،نادان خیال بد کند..

ببین ی چیزی...

بابات سالهای زیادیه ک اعتیاد داره.‌پس ترک کردنش تقریبا براش غیرممکن شده.

نظر من اینه ک اگه رفتارش برای شما مشکلی ایجاد نمیکنه و دردسری نداره، بی خیالش بشی و انگار این قضیه اصلا وجود نداره...

نظر منو بخای میگم اصلا لزومی هم نداره ب نامزدت بگی...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
نمی دونم ولی بعیده قبلنشو ندونسته باشن. فکر کنم می دونستن و فکر می کردن الان ترککرده و اوکیه. همون ف ...

کاش پدرا میدونستن با اعتیاد چه بلایی سره بچه هاشون میاد یکی از فامیلامون دخترش خیلی خوب و خانومه ولی هرکی باباشو میبینه برای خواستگاری پاپس میکشه.حتی پسرعموشم خواستگاریو به هم زد چون دید حاله عموش خیلی خرابه

دوباره میسازمت💪

پدرت عوض نمیشه. فکر نمیکنم دیگه کسی بتونه عوضش کنه. حالا که کمی پذیرفتیش و داری ازدواج میکنی و ازش جدا میشی، بهتره خودت رو درگیر نکنی. 

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.
ببین ی چیزی... بابات سالهای زیادیه ک اعتیاد داره.‌پس ترک کردنش تقریبا براش غیرممکن شده. نظر من این ...

نه معلومه که نمی گم

فقط این چند سال اخیر باهاش خوب شده بودم و برام شخصیت و احترام پیدا کرده بود

همش فرو ریخت

خیلی بده خیلی.به نظر من به روی خودت نیار که فهمیدی معتاده.چون اینجور حداقل به خودش اجازه نمیده جلو شوهرت بکشه.پدر شوهر منم اعتیاد داره و پسرا و دخترش بهش گفتن که به عروساش و دامادش گفتن و اون راحت جلو همه میکشه و بزرگترین اعصاب خوردی همه ما تو خانواده همین موضوعهه.دوسالی بخاطر شوهرم تحمل کردم اما دیدم دارم خودم دارم داغون میشم.2ساله که خیلی کم میریم خونشون مسافرت باهاشون نمیریم و اگر شوهرم بپرسه چرا فقط دلیلش باباشه و میدونم چقد براش سخته که هر روز مث پتک بخواد این مسیله بخوره تو سرش پس به روش نیاااار که جلوتون مصرف نکنه.

خدایا از رحمتت نا امید نیستم

پدر منم اعتیاد داره جلوی ما هم میکشه منتها ظاهرش مشخص نیس ک معتاده ولی وقتی میکشه بوش تو خونه میپیچه منم مجردم به خاطر این میترسم ازدواج کنم.

دیگه سنش بالاست ترک کردنش غیر ممکنه 

هرکسی درگیر این راه بشه برگشتش غیرممکنه تقریبا چون ترک کردنش فرقی با مرگ براشون نداره 

برادر من با اینکه کمتر از ۳۰سال داره و تاحالا دوبار کمپ رفته و حتی یبار هم زندان افتاده ؛ باز دست برنداشته 

خدا خودش کمکشون کنه و لعنت کنه کسایی رو که مواد رو وارد کشورمون کردن 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

هی می ترسم دوباره دچار اون حالتام شم که نتونم ببینمش و ازش شرمنده باشم و... 

به خدا من انقد بابامو دوست دارم که وقتی ازش دورم کسی رو شبیهش می بینم همون تو خیابون گریه می کنم

کاش پدرا میدونستن با اعتیاد چه بلایی سره بچه هاشون میاد یکی از فامیلامون دخترش خیلی خوب و خانومه ولی ...

منم کسی که عاشقش بودم چون خانواده ش بابامو می شناختن جلوشو گرفتن.اصلا گفتن ما خونه این ادم نمی ریم... 

من کل بچگیم وسط معتادا بزرگ شدم نه فقط بابام و دوستاش. منو می ذاشتن بپای عموهای هرویینی و تزریقیم باشم. با ترس شاهد توهما و تغییر حالتاشون بودم. روح منو کشتن تو بچگی