2777
2789

دوستم از بچگی،عاشق پسرعمه ش بود ولی پسره قدمی جلو نمیذاشت،تا اینکه دوستم اومد گفت من و پسرعمه م با هم اوکی شدیم و امشب میان خاستگاریم.

منم واسش خوشحال شدم و پرسیدم چه طوری؟

که دوستم یه چیزی گفت که خشکم زد

هستین ادامش رو تاپیک بعد بزارم؟

قبلنا پست بعد بود تاپیک بعد جدیده؟

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

دوستم گفت:رفتم به عمه م گفتم که من پسرتو دوست دارم و یه کاری کن به هم برسیم!

عمه ش هم گفته:پسر من خجالت میکشه،خودت بهش پیام بده!(پسره خجالتی هست واقعا)،اما من حس کردم عمش خیلی زرنگ بازی در اورده و خواسته دوست من پیشقدم بشه تا پسرش ارزشش بره بالا مثل یه پادشاه!

خلاصه دوست ساده ی منم خودش پیشقدم میشه و پیام میده و به پسره میگه ازت خوشم اومده...

جالبه که پسره شغل درست و پولی هم نداره و خیلی بیشتر باعث شد واسه دوستم بسوزم که دو روز دیگه احتمال زیاد،خانواده ی عمه ش سر این قضیه تحقیرش میکنن درحالی که پسرشون آپشنی هم نداره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب

...کامل گفتی لایک کن 🙏

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

من دیگه به دوستم چیزی نگفتم و سرزنشش نکردم چون هم ذوق داشت و هم خودش دیگه بریده بود و دوخته بود و نظری از من نخواسته بود...

این قضیه خیلی ناراحتم کرده بود و ذهنم رو درگیر کرده بود و منم آدمی ام ک تو همچین مواقعی حتی رازای خودمم باید به یکی بگم و خونه ی آبجیم بودم و بهش گفتم و شوهرشم بود و درواقع به هردو گفتم،آبجیمم دوستم رو دورا دور میشناخت.الان خیلی عذاب وجدان دارم ک کاش نمیگفتم و آبروی دوستم رو نباید پیش آبجیم میبردم(ابجیم جوری نیست که به کسی بگه) ولی در کل عذاب وجدان دارم که نشستم دوستم رو سرزنش کردم پیش آبجیم،چون حدیث هست که میگه: اگر کسی رو بخاطر کاری سرزنش کنی،نمیمیری تا خودت به اون کار دچار بشی...

خلاصه الان چیکار کنم؟ روم نمیشه به دوستم بگم اما چطوری کاری کنم که ببخشتم؟

الان دیگه رازشو ب ماهم گفتی😐😂

بنظرم چون فقط براش ناراحت بودی و نخاستی پیش خودش این ناراحتیو ابراز کنی و تو ذوقش بزنی دیگ پیش خاهرت دردودل کردی و این کار بدی نیس..بدشو که نگفتی، فقط گفتی از اینکه این تصمیم اشتباهو گرفته ناراحتی

الان دیگه رازشو ب ماهم گفتی😐😂بنظرم چون فقط براش ناراحت بودی و نخاستی پیش خودش این ناراحتیو ابراز ک ...

خب شما که نمیشناسیدش😂

اره خب...کلا خیییلی رو دلم بود،دست خودم نبود،باید به یکی میکفتم،الان پشیمونم که چرت از اول نیومدم نی نی سایت بگم...

اصلا حواسم نبود

خب شما که نمیشناسیدش😂اره خب...کلا خیییلی رو دلم بود،دست خودم نبود،باید به یکی میکفتم،الان پشیمونم ک ...

شوخی کردم گلم😁

بنظرم لزومی ب اینهمه حساس بودن نیس چون نه بدشو گفتی نه خدایی نکرده آبروشو بردی 

بعد الان دیگ همه چی خیلی عادی شده من خیلیارو دیدم که اول دختر رفته پیشنهاد داده، این دیگ چی خاصی نیس

شوخی کردم گلم😁بنظرم لزومی ب اینهمه حساس بودن نیس چون نه بدشو گفتی نه خدایی نکرده آبروشو بردی بعد ال ...

مرررسی عزیزم که آرومم کردی با راهنماییت😍♥️

درسته،عادیه،اما خانواده شون سنتی ان به شدددت،بعید میدونم واسه شون عادی باشع و دوروز دیگه واسه دوستم مشکل ساز نشه

مرررسی عزیزم که آرومم کردی با راهنماییت😍♥️درسته،عادیه،اما خانواده شون سنتی ان به شدددت،بعید میدونم ...

قربونت قشنگم..دیگه عشق و عاشقی این حرفا حالیش نیس

دوستتم از علاقه زیادش اینکارو کرده، همه آدما تو زندگی شون به هر نحوی اشتباه میکنن..اصلا معنی زندگی همینه که اشتباه کنیم و بزرگ شیم 

حالا امیدوارم دوستت خوشبخت شه و این براش بعنوان یه اشتباه تداعی نشه

دیگه قرار بیان خاستگاریش فکر نکنم از این بابت مشکلی پیش بیاد

قربونت قشنگم..دیگه عشق و عاشقی این حرفا حالیش نیسدوستتم از علاقه زیادش اینکارو کرده، همه آدما تو زند ...

درسته واقعا👌♥️

ایشالا هرچی که صلاحشه و باعث خوشبختیشه پیش بیاد....