2777
2789
عنوان

برای عروسی دوم چی بپوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 60 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای عروسی لایت کرده بودم اما تیره بود و اصلا معلوم نبود الان که دوماه گذشته خیلی بهتر شدن نمی‌دونم ...

اگ دوست داری مشکی کن موهاتو، چشم ابرو مشکی، رژ نود یا قرمز..

اگ دوست داری لایت موهاتو ترمیم کن ، میکاپتم از حالت چشم ابرو مشکی دربیار، بور باشه

عزیزم لنز یخی یا سبز میشی بزار و میکاپ کات کریس کن نظر شخصیم خیلی خوشم میاد شنیون هم فر رترو یا شنیو ...

شینیونم برای عروسی اول ساده اروپایی بود، میگم حالا متفاوت باشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم 🤲✨

عزیزم لنز یخی یا سبز میشی بزار و میکاپ کات کریس کن نظر شخصیم خیلی خوشم میاد شنیون هم فر رترو یا شنیو ...

من لنز عسلی میزارم پوستم و چهرم تیره تر میشه 

چه رنگ لنزی پوست وچهره رو روشن میکنه

نظرتون در مورد اینا چیه

اولی قشنگه

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
اگ دوست داری مشکی کن موهاتو، چشم ابرو مشکی، رژ نود یا قرمز..اگ دوست داری لایت موهاتو ترمیم کن ، میکا ...

دوست دارم باید موهامو ترمیم کنم 

برم آرایشگاه برام انجام میدن؟

تا حالا این کارو انجام ندادم 

مشکی بهم نمیاد اصلا

کات کریس را نمیشناختم😄😄سرچ کردم عکسایی اورده شبیه آرایش خلیجی..خیلی قدیمی شده که