2777
2789
عنوان

بچه ها ماشین کشیدم به ماشین دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 36 پست
آبروریزی جلو شوهر چکنم

مگه شوهرت تا حالا تصادف نکرده؟

والا شوهر من 10 ساله ماشین دستم نداد که مبادا خراب نکنم بعد خودش صد دفعه فقط جلوبندی عوض کرد برا تصادف.

الان من دارم ماشین میخرم میگه بده من چون تو خراب میکنی.

گفتم به همین خیال باش

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه شوهرت تا حالا تصادف نکرده؟والا شوهر من 10 ساله ماشین دستم نداد که مبادا خراب نکنم بعد خودش صد دف ...

ن والا تا حالا تصادف نکرده پارسال ی ماشین دیگه بود اونم تصادف کردم ولی در این حد نبود

لا تقنطوا من رحمة الله

ن والا تا حالا تصادف نکرده پارسال ی ماشین دیگه بود اونم تصادف کردم ولی در این حد نبود

محاله بابا.  تصادف کرده ولی صداشو در نیاورده

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

مگه شوهرت تا حالا تصادف نکرده؟والا شوهر من 10 ساله ماشین دستم نداد که مبادا خراب نکنم بعد خودش صد دف ...

آفرین کار درست تو میکنی انشاالله تصادف نکنی خیلی حس بدیه.

لا تقنطوا من رحمة الله

آفرین کار درست تو میکنی انشاالله تصادف نکنی خیلی حس بدیه.

فدات بشم. ببین غصه نخور. هر چی استرس داشته باشی بدتره. بیخیال باش. بگو ماشین برا استفاده است دیگه آسیب هم ممکنه ببینه اصلا عجیب نیست

فدات بشم. ببین غصه نخور. هر چی استرس داشته باشی بدتره. بیخیال باش. بگو ماشین برا استفاده است دیگه آس ...

آره من حساسم چون ماشین تمیز نگه میدارم الان یجوریم

لا تقنطوا من رحمة الله