2777
2789

۱۸ شهریور وقت پریودم هست دوستان اما از ده روز پیش سینه هام سنگین شده و کلش درد میکنه چند دفعه هم احساس کردم میخوام پریود شم درد خفیف پریودی  داشتم مچ پا هم درد میکنه علائم حاملگیه ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم علایم همه مثل هم نیست

باید وقت عادتت رد بشه

اگه چرخه ت رو ۲۸ روز در نظر بگیریم

دو هفته قبل از ۱۸ می شه ۴ شهریور

یعنی حدود ۶ روز قبل

اگه لقاحی باشه (انشالله)تا جایگزینی توو رحم دو سه روز طول می کشه الان باید سه روز باشه و رویان سه روزه علایم نمی ده

گاها لک بینی لانه گزینی هم اتفاق می افته

از مهمترین علایم بی اشتهایی خستگی تهوع هست 

زخمی بزن بر او عمیق تر از انزوا

منم نوزدهم وقتمه اما ۱۱ پریودی تخمک گذاریم بود و دوازده اقدامم 

۹ روز به پریودیم مونده و من امشب واقعا حالم بده 

سینه هم ورم کرده گزگز می کنن می سوزن نوکشون حتی میخارن درد مختصریم دارن تمام تنم گر گرفته دو روزه صبحا حالت تهوع دارم حتی الانم دارم تمام تنم گر گرفته مخصوصا پشتمو سینه هام 

کمر درد و درد  زیر شکمم که خیلی وقته دارم از پا دردم که دیگه نگم براتون با این تفاسیر به نظرتون زودتر بی بی چک بزنم؟!

راستی ترشحم دارم زیاد  

گلم علایم همه مثل هم نیستباید وقت عادتت رد بشهاگه چرخه ت رو ۲۸ روز در نظر بگیریمدو هفته قبل از ۱۸ می ...

عزیزم شما پزشکید ماما هستید؟

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛