2777
2789
عنوان

الان مامانم بهم گفت ی ذکری ی چیزی پیدا کن واسه جذب خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سن؟

۲۵

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

چرا بمن ۲۵ ساله حس پیری میدین من هنوز دارم میرم دنبال آرزوهام این دیگ چ تاپیکای سمی که می‌زنین کجا سنمون بالاعه یجوریع نوشتی انگار فسیل دریایی شدیم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
بیرون که نمیرم اصلاولی دانشگاه میرم و هیچکس نگاهم نمیکنه حسرت دارم ینفر پیدا بشه بهم بگه ازت خوشم می ...

یعنی هنوز دانشگاهی هستی و میگی سنم زیاده؟؟ 😶

دیگه الان مثل قبل نیست توی دانشگاه کسی خیلی برای ازدواج و قصد جدی پیدا نمیشه چون شعل و .. نیست مثل قدیم نیست اگر میخوای چیزای زندگی فراهم و باشه باید سن بالا مثلا ۳۰ باشه و همچنین کمک مالی خانواده

کسی که دانشگاهی هست اکثرا هنوز شغلی ندارن چطوری بیان وارد رابطه و .. بشن؟؟؟ (من قصد جدی و ..‌ گفتم نه مسخره بازیا و ...)

سنت زیاد نیست حسرت خوردن هم ندارهبه وقتش پیش میاداجتماعی باش و اول خودت خودتو دوست داشته باش اینقدر ...

از نگاه اطرافیان از اینکه پیش خودشون میگن هیچکس بهش نگاه نمیکنه خسته شدم 

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
چرا بمن ۲۵ ساله حس پیری میدین من هنوز دارم میرم دنبال آرزوهام این دیگ چ تاپیکای سمی که می‌زنین کجا س ...

توهنوز ی جوجه ای هستی که تازه از تخم بیرون اومده .بیخیال گرل

من وایسادم منو نمیشه کشت

عزیزممماصلا همچین فکریو نکنبه موقعش یه شخصی میاد ک باهاش خوشبخت میشی باور کن

وقتی مامانم اینطوری بهم میگه نابود میشم

توهنوز ی جوجه ای هستی که تازه از تخم بیرون اومده .بیخیال گرل

والا بوخودا تازه دارم میفهمم زندگی چیه 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...