سیگار واسه بانوان رو راحت عادی سازی کرده تو همه سکانسا
نمیگن نوجونا الگو برداری میکنن
بعد میگن ترکیه بد آموزی داره
بابا ترکیه سیگارو کلا شطرنجی میکنه
اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زخم کاری و چی میگی پس😐😐😐این کع در برابر اون هیچی نی
ندیدم
اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓
ترکیه حتی خون رو که تو فیلما واقعی نیست رو هم شطرنجی میکنه
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی
ترکیه حتی خوابیدن مرد زن و بچه دار با زن شوهر دار هم عادی میدونه! کلا موضوع فیلماشون همینه بی محتوا ...
اون که اره😂😂 خود ترکیه ای ها به فیلمای خودشون نگاه نمیکنن.من به شخصه ماهواره رو بخاطره دخترم جمع کردم.
کلا فیلماش تبلیغ چندتا برند هست که لباس و لوازم ارایش و اینچیزاس وگرنه محتوا نداره..
من درمورد شطرنجی کردنش گفتم
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی