2777
2789

مثلا خیر سرم تعطیلات آخر شهریور اومدم خونه مادرم 

هفته قبل فهمیدم ایران‌خودرو بعد از ۲ سال برنده شدم ولی شوهرم گفت نمی ارزه پولمون چند ماه بخوابه بخاطر ۴۰ تومن تفاوت قیمت 

همون رو میریم بیرون میخریم ، البته چون یه تیگو گرفتیم چک های اون مونده یه کم سنگین بود 

حالا امروز فهمیدم اگه نرم واریز وجه محرومیت داره درسته ؟؟؟!!!!! 

تو رو خدا کسی میدونه بگه خیلی ناراحتم اصلا خوابم نمیبره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحتی نداره اخه شوهرت درست میگه الان دیگه پول خوابوندن برا ماشین بصرفه نیست بدقولی هم میکنن بازار ...

بهش اس ام اس دادم هرچی دلم خواست گفتم 

اخه الان تو این هفته ۳۰ تومن تارا تو بازار گرون تر شده 

واقعا محروم میشم تا ۲ سال ؟؟؟ 

چند وقت ؟؟؟ پس چرا میگن میشه انصرافی

همونه دیگه

از سهمیتون انصراف دادین

والا اینو نمی‌دونم چند وقت محروم میشین

ما فروختیم سهمیمون رو

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همونه دیگهاز سهمیتون انصراف دادینوالا اینو نمی‌دونم چند وقت محروم میشینما فروختیم سهمیمون رو

اخه بفروشی هم باز نمیتونی ثبت نام کنی 

چقدر سود کرد ؟ جدیدا فروختی ؟؟

بهش اس ام اس دادم هرچی دلم خواست گفتم اخه الان تو این هفته ۳۰ تومن تارا تو بازار گرون تر شده واقعا م ...

محرویت رو نمیدونم ولی بخاطر ماشین با شریک زندگیت دعوا نکن دختر خوب حتما خرید اون بصلاحت نبوده خدا بهتر میدونه پس انقد اعصابتو خراب نکن ناراحت نباش معلومه ک از نظر مالی مشکلی ندارید پس ایشالا بعدا میخرید

محرویت رو نمیدونم ولی بخاطر ماشبن با شریک زندگیت دعوا نکن دختر خوب حتما خرید اون بصلاحت نبوده خدا به ...

ببین فقط دلم می‌خواد باهات حرف بزنم خدایی ببین من زیادی ناراحت میشم یا حق دارم ؟ 

یعنی خدا شاهده آنقدر ناراحت شدم پشت کتف سمت چپم انگار دارن با دریل سوراخ می‌کنند 

اخه بفروشی هم باز نمیتونی ثبت نام کنی چقدر سود کرد ؟ جدیدا فروختی ؟؟

نه سه سال پیش بعد تولد دخترم

چهل میلیون فروختیم حواله رو

سود خوبی بود 

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35