2777
2789
عنوان

دلم که نه

137 بازدید | 31 پست

دلم برات برات تنگ شده....

جون دلم بودی...

همه کسم بودی 

ولی دیگه نمیخام برگردی  البته منتظرماااا ولی برگردی که مث مودت باهات رفتار کنم

دلم که نه جونمم برات تنگ شده....🍂💔

۴۰۴/۶/۱۱

سه شنبه..

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱 

تو دلت برا عشقت تنگ شد من هیچوقت کسی راه ندادم تو زندگیم دلم برا دوستم تنگ شد یهویی بدون دلیل سرد شد باهام پیام نمید دخترم اون دختر ولی ادم ها بی معرفت خوبی ها نبین بیشتز ۴سال باهاشم خلاصه بگم نبودن نباش وابسته هیچکس جز خانواد نباش اسیب مبینی جانم

تو دلت برا عشقت تنگ شد من هیچوقت کسی راه ندادم تو زندگیم دلم برا دوستم تنگ شد یهویی بدون دلیل سرد شد ...

اشتباه کردم وابسته شدم اسیبشم هنوز باهامه 

ازش منتفرم ‌لی دوسش دارم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه کردم وابسته شدم اسیبشم هنوز باهامه ازش منتفرم ‌لی دوسش دارم...

نگاه من تجربه ش هیچوقت ۱۹ سال زندگیم نداشتم احساساتی مهربونم عزیز هیچکس انداز خودت با ارزش تر نی تو کره زمین  رهاش کن هرچی بیشتر بری تو فکرش بیشتر اسیب مبینی زندگی نو بساز دوست من الکی الکی اینکار کرد بودن دلیل ادم همین برامنعت خوش گذرانی باتون بعد مدتی ولت میکنن سعی کن تو زندگیت رفتن هیچکس درگیرت کن

نگاه من تجربه ش هیچوقت ۱۹ سال زندگیم نداشتم احساساتی مهربونم عزیز هیچکس انداز خودت با ارزش تر نی تو ...

اره دقیقا ولی من دیر فهمیدم.....

هنوز ...

اره دقیقا ولی من دیر فهمیدم.....هنوز ...

سعی کن فراموش کنی بزن خاطرات همه چی پاک کن زندگیت نو بساز وارد هیچ رابطی نشو تا روح روانت اسیب ببین حیف درگیر بشی مبینی عمرت وقت همه رفت پاشو ازنو بساز هرچی بود فراموش کن

سعی کن فراموش کنی بزن خاطرات همه چی پاک کن زندگیت نو بساز وارد هیچ رابطی نشو تا روح روانت اسیب ببین ...

تا میام فراموش کنم یا خودشو میبینم یا ی چیزی ازش تو ذهنم میاد..... خودم دوست ندارم اینجوری بشه...

تا میام فراموش کنم یا خودشو میبینم یا ی چیزی ازش تو ذهنم میاد..... خودم دوست ندارم اینجوری بشه...

بی تفاوت نشون بعد  اونقدر مشغل بریز تو ذهنت زیبا فکر کن بگذورن  کلاس بیرون تفریحی یادش نکنی

ادم ها میان میرن تنها کسی وابستش باشی همیشه کنارشون هستی خانواد وهمسر اینده ات نه دوست نه رل نه فامی ...

بله درسته 

برای خودم متاسفام واقعا...

بی تفاوت نشون بعد اونقدر مشغل بریز تو ذهنت زیبا فکر کن بگذورن کلاس بیرون تفریحی یادش نکنی

لره الان خیلی بهتر از قبل شدم

بله درسته برای خودم متاسفام واقعا...

اینطوری هیچوقت نگو به خودت احساس نا امیدم نکن همه ادم ها اشتباه دارن جانم  جاده اشتباه رفتی سرت بع بن بس خورد  اینطوری فکرکن حالا باید جاد درست بسازی تلاش کن که بش حالت خوب بش موفق باشی جانم

اینطوری هیچوقت نگو به خودت احساس نا امیدم نکن همه ادم ها اشتباه دارن جانم جاده اشتباه رفتی سرت بع ب ...

قربونت برم که حواست بود و سر به تاپیک زدی رفیق 🫀🌿

همیچنین خودم همیشه تو زندگیت موفق باشی و همیشه شاد باشی،😍

هیچوقت رنگ شکست رو نبینی🫂

قربونت برم که حواست بود و سر به تاپیک زدی رفیق 🫀🌿همیچنین خودم همیشه تو زندگیت موفق باشی و همیشه شا ...

زیاد نینی سایت نمیام یهویی بود فداتشم عزیزم دلم خواهش میکنم مرسی عزیز دلم💕🧸

زیاد نینی سایت نمیام یهویی بود فداتشم عزیزم دلم خواهش میکنم مرسی عزیز دلم💕🧸

عزیزمیییی

قسمت بود لابد که حالمو خوب کنی👀🙂