2777
2789

تونستين اونجور كه ميخواين زندگى كنين؟

من حقيقتا ديگه حوصله خونوادمو ندارم و ميخوام برا خودم برم يه شهر ديگه دانشگاه برم

بعد چندماهيم ميشد كه به خونوادم ميگفتم

بعد امروز بابام يجورى رفتار كرد باهام كه مثل هميشه حس كردم عروسك خيمه شب بازيشونم

چجور راه و رسم زندگيمو عوض كنم؟

تو روشون وايسم؟

اخه بعد اينكه ميگم شما يكاريو نزاشتين انجام بدم ميگن به ما چه خودت نخواستى

خداشاهده هميشه يجورى سرم داد كشيده بابام كه هنوزم كه٢١ سالمه جرات نكردم بعد اون داد كشيدنه حرفى بزنم

این کاربر وجود خارجی ندارد.(این اکانت چند کاربره است دوستان)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشون جوابت رو دادن....میخاستی انجام بدی ...پس وقتی میدونی درسته انجام بده

از بعدش ميترسم

اخه حوصله كنايه هاى بابامو ندارم

نميدونم چيكار كنم😔😭

توجیهشونم مدام اینکه خیر و صلاحتو میخوایم وقتیم کاری رو علیرغم میل اونا انجام بدیم ناخودآگاه با عذاب وجدانی که تزریق میکنن فقط یاس و ناامیدی بهمون تزریق میکنن انگار نه انگار که سن و سالی ازمون گذشته دقیقا درکت میکنم تا آخر عمر باید چوب چون بچمونی و دلسوزتر از ما برات نیست و اووووف تا همینجا بسه

توجیهشونم مدام اینکه خیر و صلاحتو میخوایم وقتیم کاری رو علیرغم میل اونا انجام بدیم ناخودآگاه با عذاب ...

بخدا انقد اهداف دارما

به هيچكدومشونم نتونستم تا به اين سن برسم:)

از بعدش ميترسماخه حوصله كنايه هاى بابامو ندارمنميدونم چيكار كنم😔😭

اختلاف بین نسلیه دیگه ولی بنظرم یبار میخوایم زندگی کنیم پس قمار نکنیم و اونجوری که منطق و احساسمون میگه انجام بدیم... اونا بیش از حد محافظه کارن و اصلا اهل حداقل ریسکم تو زندگیشون نیستن....

اختلاف بین نسلیه دیگه ولی بنظرم یبار میخوایم زندگی کنیم پس قمار نکنیم و اونجوری که منطق و احساسمون م ...

پس جلو خواستم وايميستم

[QUOTE=393835297]بخدا انقد اهداف دارما به هيچكدومشونم نتونستم تا به اين سن برسم:)[/QUOTEکاملا درکت میکنم نمیدونم چند سالته شاید باورت نشه من ۴۶ سالمه تو فقط حساب کن اشتباه منو نکنید والا زندگیتون تباه میشه

پس جلو خواستم وايميستم

نه اصلا مقابلشون وانستا..... کاری که فکر میکنی درسته رو لنجلم بده و روبروی حساسیتشون واینستا بی تفاوت باش ولی چشم رو بگو تا بیشتر از این مضطرب نشن

نه اصلا مقابلشون وانستا..... کاری که فکر میکنی درسته رو لنجلم بده و روبروی حساسیتشون واینستا بی تفاو ...

والا تا وقتی بچشونی تا آخر عمرت هیچ وقت نمیتونی مستقل بشی و رو پای خودت وایسی و برای آیندت خودت تصمیم بگیری برای اهدافت 

نه اصلا مقابلشون وانستا..... کاری که فکر میکنی درسته رو لنجلم بده و روبروی حساسیتشون واینستا بی تفاو ...

ينى فردا پاشم به بابام بگم

كه بابا نظر تو برام ارزشمنده ولى ميخوام تو فلان شهر برم دانشگاه؟