2777
2789
عنوان

من که میترسم چرا میخونم😂

214 بازدید | 27 پست

تاپیک پربازدید خوندم الان رسیدم به پست یکی که نوشته بود اسم فلان جن اینه چیکار میکنه

جوابو هم خوندم 

قبلا خونده بودم جایی اسمشون بیاری میان🫤😂البته سرکاری بود 

الان اومد تو ذهنم اگه واقعی بود چی🤣هیچی ۱۰ دقیقس دارم بسم الله وآیت الکرسی میخونم اصلا یه وضعی 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراغ روشن کن بخواب😂

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
مشکل اینه که روشن بود از اول😂

شت😂

نظرت چیه ی سریال دانلود کنی سرگرم شی؟

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
شت😂نظرت چیه ی سریال دانلود کنی سرگرم شی؟

یادت میبره ها

یاد خودم افتادم😂کلاس شیشم که بودم به دختره اومد یه عکس بهم نشون داد گفت میدونی این کیه گفتم نه! گفت آنابله گفتم خب گفت اگه بهش توهین کنی میاد خوابت منم گفتم شعر نگو🥲😂ولی بعدش مثل چی میترسیدم همشم توذهنم بود اسمشو میارم نمیشد

رَهرو آن است که آهِسته و پیوسته رود ...🫧🐬

یه شب خواستم زود بخوابم😂ببین چی شد

😂😂😂🥲