2777
2789
عنوان

کیا تو خونه بقره پخش کردن جواب گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا نظر من اینه که با عشق و علاقه به قرآن گوش کنید نه برای رفع دعا یا هرچیزی شما توکلتون به خدا باشه مشکلات هرچی باشه حل میشه 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

منم شدید مریض شدم تب لرز و ی حالتیولی ادامه دادم از بین رفتقط نکن قوی تر میشن

ای وای خیلی وقته قط کردم دوباره شروع کنم؟حتی از صدای پخش شدنش تو خونه میترسم،خدا منو ببخشه😭😭😭

قدرت تلقین رو هم دست کم نگیرید. احتمالا اگر این مطلب از ما بهترون رو نمیدونستی، حالت هم بد نمیشد

حال بد خیلی غیر طبیعی، مریض شدم تقریبا دوماه درگیر دکتر بودم و بیشتر تو جا افتادم حالا شاید بقول شما اصلا ربطی هم نداشته باشه

ای وای خیلی وقته قط کردم دوباره شروع کنم؟حتی از صدای پخش شدنش تو خونه میترسم،خدا منو ببخشه😭😭😭

آره از اول پخش کن خودت هم بشین بخون با صوت اول پهش اعوذبالله من الشیطان الرجیم بگو باور داسته باش قدرت خدا از همه قدرت ها بالاتر اونا هیچ کاری نمیتونن در برابر قدرت خدا انجام بدن بهش بخند بگو یدالله فوق ایدیهم 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺