2777
2789

من واسه رشته انسانی میگم،مثل روان یا علوم تربیتی:

اقا ثابت پیام نور ۱۸۰۰ ک باید اول هر ترم بدی

هر واحد تخصصی ۶۸۰

هر واحد عمومی ۲۵۰

هر ترم ام حداقل باید ۱۴ واحد برداری(۱۴ واحد برداری هر ترم حدود ۵ تا ۶ سال طول میکشه تحصیلت)(سقفش ۲۴ تاس)

از این ۱۴ واحد ۸تا ۱۰ تاش تخصصیه

۴تا ۶ تاش عمومی

ینی حددددداقله حدددداقل در بهترین حالت ممکنه ۹ تومن میشه هزینه شهریه متغیرتون

۱۸۰۰ ام ثابت هر ترم

ینی کلا ترمی باید ۱۱ تومن فقط شهریه بدید،اونم با حدااااااااقل واحد ها،بدونه واحده عملی

به علاوه هزینه کتابو و ایناام هس

اقا جدی من منصرف شدم

این قیمتارم از خودم در نمیارم هممممش دقیقا مال سایته خوده پیام نوره،کاملا ام بروزه

صرفا خاستم اینو بزارم ک نرین الکی ثبت نام کنید و بعده چن ترم مجبور ب انصرافرشین ب خاطر هزینش،چون این بلا قشنگ داش سر خودم میومد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میومدی ازاد شهریه ها رو میدیدی از زندگی منصرف میشدی الان ترم ۳ مهندسی ۱۲ تومن شهریه پزشکی ۹۰ تومن

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

شهریه دانشگاه ازاد رو ی نفر گذاشته بود 

نوشته بود ۱۰تومن شهریه ثابتشه فقط

بعدشم اون ۲۴ واحدی ک شما میگی باید معدلت بالای ۱۷ اگر اشتباه نکنم باشه

شهریه ها هم هرترم افزایش پیدا میکنه و محاسبات شما کاملا اشتباهه این افزایش برای تمام دانشگاههاست ن فقط پیام نور