2777
2789
عنوان

زندگی چقدر پوچ و بی معنیه

71 بازدید | 7 پست

تاپیک پربازدید زنداداش رو خوندم رسماً پوکیدم 

خدا صبرت بده ب همه مون و کمک حالمون باشه 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان خوندم 🫠🫠

ینی ی لحظه آدم ب فروپاشی روانی میرسه

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
منم دیشب خوندم.از دیشب حالم خرابه.خیلی خیلی ناراحت شدم.امروز داشتم برای مادر شوهرم تعریف میکردم 😭� ...

اه بنده خدا 

آدم قلبش مچاله میشه

موضوعش چی بود

زنداداششون سر ی سردرد هفت ساله تو کما هستن سه تا هم بچه داشتن 

بله واقعا تاپیک غم انگیزی بود اما خب فلسفه زندگی همینه انقدر باید قوی باشی تا به پوچی نرسی چون شاید در ظاهر زندگی پوچ باشه اما قطعا از درون اینطوری نیست خود من پارسال هم پدرم هم خواهرزادم رو از دست دادم اونم به فاصله سه ماه خیلی روزای تلخی بود از سنگینی غم فوت عزیزانم کمرم خم شده بود اما شکر خدا که تونستم سرپاشم خدا دستمو گرفت و به اون حس پوچی نرسیدم چون زندگی ادامه داره و رسالت ما همینه که تا آخر قوی بمونیم

دل نیست هر آن دل که دلارام ندارد 💕 بی روی دلارام دل آرام ندارد