2777
2789
عنوان

شكايت از آرايشگاه زنانه

2671 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها، من چند روز قبل عيد رفتم ميكروبليدينك ابرو، حالا بماند كه اونجا چقدر حرص خوردم و ترسيدم از كاراي احمقانه ش ، بعد از سه روز كه شستم ديدم يكيش كامل رفته فقط يه هاله كمرنگ مونده يكي ديگه ش هم خطاي زخيم مشكي دودي شرابي مونده اونم با فاصله از هم و حالت كادر شده وسط ابرو خالي... هر چي بهش زنگ ميزدم ميپيچوند منو يا جواب نميداد يا يكي ديگه جواب ميداد ميگفت نيست بعد از  چهار روز متوالي كه تماس ميگرفتم بالاخره موفق شدم صحبت كنم باهاش ولي زير بار نميره...الان ميخوام يه جوري اساسي حالشو بگيرم  اگه كسي مي دونه راهشو بهم بگه لطفاً

کجایی؟ برو پیش رئیس اتحادیه اشون .اگر مشهدی کمکت کنم

خدایا دلیل این همه خوشبختی که بهم دادی نمیدونم ... میدونی که لحظه ای از یادت غافل نیستم.خیلی دوست دارم و ممنونت هستم که تا این لحظه هرچی ازت خواستم بی دریغ و به سرعت بهم دادی .این دل شاد و خوشبختی رو هیچ وقت ازم نگیر و به همه دوستانم هم عطا بفرما😍😍😍الهی امین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب سری اول خیلی میریزه ها

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

سری اول میریزه برای همه

تو ترمیم اول درست میشه

شایدم ترمیم دوم

شایدم بسته به پوستت هیچوقت

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

مسئله ريختنش نيست كاشكي همه ش ميريخت موضوع فرم و رنگشم من موهام بلوند ميخواستم روشن باشه بهشم گفتم گفت رنگ روشن ميزنم ولي سياهه اونم انگار چندسال ازش گذشته. خيلي بدشكل و بدرنگه خجالت ميكشم از ابروهام

مشهدم 

خانم حسنی رئیس اتحادیه هست برو پیششون

خدایا دلیل این همه خوشبختی که بهم دادی نمیدونم ... میدونی که لحظه ای از یادت غافل نیستم.خیلی دوست دارم و ممنونت هستم که تا این لحظه هرچی ازت خواستم بی دریغ و به سرعت بهم دادی .این دل شاد و خوشبختی رو هیچ وقت ازم نگیر و به همه دوستانم هم عطا بفرما😍😍😍الهی امین
فكر ميكني فايده هم داره؟ خيلي ناراحتم زشت شده ابروم 

اره. قبلا رئیس اتحادیه خانم عامری بود خیلی خانم خوبی بود این یکی رو خیلی نمی شناسم. اما حتما پی گیری کن چون اتحادیه آرایشگرها واقعا زود پی گی ی شکایات میکنن