2777
2789
عنوان

چی بگم که نه شرمنده رفیقم شم نه زنش

307 بازدید | 21 پست

من و دوستم آقا بهروز چندین سال باهم دوستیم حدود ۱۵ سال باهم مشروب میخوردیم قبلا ولی بعدا بخاطر حادثه تلخی که پیش اومد من دیگه نخوردم دوستم که زن گرفت زنش چندین باز فهمید و گفت نکن اینکارو سر این قضیه چنبار خواستن جدا شن ولی الان چن وقتیه قایمکی اینکارو میکنه منم میدونم خانم زن خیلی خوبیه و گردن ماهم حق داره خدایی خیلی وقتا زحمت مارو کشیده مثل خواهر و گردن من حق داره الان پرسیدع بهروز باز مشروب میخوره یا نه موندم چیکار کنم ای وسط 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما دوستت تو منع کن بگو ترک کنه بخاطر زندگی اش

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

مرد جماعت تا بلایی سرش نیاد سرش به سنگ نخوره دست از بچه بازی هاش برنمیداره، گفتن یا نگفتن شما هیییچ تغییری تو رفتار دوستتون ایجاد نمیکنه یه جوری بپیچونش بو خبر ندارم خورده یا نخورده

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

مردها چقدر پشت هم هستن بر عکس زنها

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

نمیکنه

شما دوستش هستین بالاخره رگ خواب ازش دارید 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم