2777
2789
عنوان

موهامو رنگ کردم دارم دیوونه میشم😭

227 بازدید | 10 پست

۲۱ سالمه

عید یه رنگ فندقی گزاشتم ک حالا ریشه هام خیلی درومده بود و موهام چند رنگ  شده بود.

مغازه داره یه رنگ بهم داد بلوند دودی.گفت با اکسیدان ۹ درصد بزار موهات قهوه ای دخترونه میشه.

زیاد هم مکث ندادم والا شاید نیم ساعت یا کمتر.

موهام یه قهوه ای قرمز بد رنگ شده به صورتمم نمیاد.سنمو چندین سلل برده بالا😑

چه رنگی بزارم قرمز نارنجی رو  از بین ببره ؟؟

تورو خدا راهنماییم کنید.

بعد از هرسختی طاقت فرسا،یک معجزه‌ی بی نظیر شکل میگیرد:"إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پرکلاغی کردم البته چشم وابروم مشکیه میلد بهم‌.خظقیقتا چن بار دکلره کردم ومش گذاشتم نیومده بهم این ب کنار موهام پودر شده پسرونه زدم .دیگه میگم خدایاوسوسه م نکن بذارهمین مشکی بمونه

النحیط💔

من بودم میرفتم ارایشگاه یه پرکلاغی خوشگل میزدم

پر کلاغی بهم نمیاد خواهری

من موهای خودم یه رنگ تیره ی سرد داره سیاه نیس

موهام یک متره ارایشگر میسوزونه هزینه هم خیلی میگیره

بعد از هرسختی طاقت فرسا،یک معجزه‌ی بی نظیر شکل میگیرد:"إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا"
ان ۶ قرمزی نداره؟؟

نه فقط یه مارک خوب بگیر. توژور پیدا کنی عالیه.

پرکلاغی نزنی از دکلره بدتره و بعدا هم دیگه رنگ نمیگیره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.