2777
2789
عنوان

دعا برای دوست بی اعتقادم

59 بازدید | 4 پست

سلام دوستان امیدوارم خوب باشین 

من دوست بسیار عزیزی دارم که فوق العاده آدم مهربون و خوش قلبی هست. قبلا هم خیلی معتقد بود ولی متاسفانه به یکسری دلایلی اعتقاداتش کمرنگ شد جوری که میدونم مدت هاست دعایی نخونده کلا 

آزمونی داده که خیلی براش مهمه قبول بشه

به نظرتون دعا برای کسی که اعتقادی نداره جواب میده؟ میتونم دعا کنم براش اصلا؟ 

اگر جوابتون مثبت هست، چه دعایی بخونم؟ بنده خدا هم تحصیلش هم درآمدش همه چیش به مشکل خورده ... 

چرا نشه عزیزم خدا همرو دوست داره درسته ی سری ها پیشش عزیز تر هستن به خاطر اعمال درست( نماز و روزه سرجای خودش منظورم حق الناس نکردن و ایناس) ولی مطمینم که هوای اونم داره شما دلی براش دعا کن قضاوت گر فقط خداست

چرا نشه عزیزم خدا همرو دوست داره درسته ی سری ها پیشش عزیز تر هستن به خاطر اعمال درست( نماز و روزه سر ...

میدونی انقدر آدم خوبیه که من مطمئنم اگر یکبار دیگه سمت خدا برگرده خدا کلی نگاهش میکنه. نمیدونی جقدر به بقیه کمک میکنه چقدر سنگ صبور همه هست ولی نوبت به خودش که میرسه همه چیش رو میریزه توی خودش ... 

همچین آدمی که تکیه گاه همه هست اگر خودش به خدا تکیه نکنه غرق میشه یک روزی ... نگرانشم 

به نظرتون درسته براش دعا کنم که دوباره برگرده سمت اعتقاداتش؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی انقدر آدم خوبیه که من مطمئنم اگر یکبار دیگه سمت خدا برگرده خدا کلی نگاهش میکنه. نمیدونی جقدر ...

آره عزیزم خدا خیلی هم خوشحال میشه که شما همچین دعایی براش کردی منم ی دوست دارم ولی خب اون کلا از بی راهه داره میره و متاسفانه کلا غرق چیز های دیگه شده من برای اونم دعا میکنم شما که دیگه میگی قلبش پاکه