2777
2789
عنوان

توروخدا کمک

61 بازدید | 16 پست

توروخدا من بعد عمری شروع کردم درس بخونم اعصابم هنوز خورده بخاطر پنج ماه پیش المپیاد داشتم یک هفته قبلش خبر زن دوم بابام همه جا ترکید دعوا و داد و بیداد و کتک کاری بود بابام از خونه زد بیرون و هیچی هر روز هم تا یک روز قبلش اینجا دعوا بود و کتک.

بخاطرش خیلی ناراحتم الان دوباره رفرش کردم خودم رو بشینم دوباره بخونم هم درس هام رو هم بخاطر بقیه چیز ها ولی اصلا فقط گیر میدن میگم وقتی دارم درس میخونم آروم باشید اینجور نکنید اونجوری نباشید نیاید تو اتاق به هیچ جاشون نیست ولی برای خواهر و برادرم اصلا اینطوری نیستن خیلی رعایتشون میکنن به هیچ جا نمی‌رسم میشه راه حل بدید

این کاربری دست دو نفره♥️🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین که سعی داری ایندتو بسازی .برو کتاب خونه

باید ببینم چیکار کنم واقعا نمیتونم دیگه نمی کشونم خستم شده اصلا درکم نمیکنن 

تو دیگه زندگی قشنگ بهت. فهمند به کرد جماعت نمیشه اعتماد کرد و باید خودت آیندتو بسازی حالا با هر سختی ...

مرسی عزیزم دعا کن بتونم

اگه سر وصداشون اذیتت میکنه و تمرکزت رو میگیره از گوشگیر استفاده کن...ایشالا که موفق باشی تو تحصیل

مرسی عزیزم یعنی چه جوری؟

راه حل که مشخص هست برو کتابخونه یا هر فضایی که توی شهرتون هست اما اگر با یه جای دیگه رفتن هم مشکل دا ...

باید برم واقعا ولی پول نمی‌دن برم

مرسی عزیزم یعنی چه جوری؟

گوشگیر یه وسیله ای هست از جنس سیلیکون داخل گوش قرار میگیره عزیزم برا کاهش سروصدای محیط

من برای خواب استفاده میکنم 

سرچ کن ...فقط همه مدلاش بدرد نمیخورن یه مدلش هست سیلیکونش خیلی نرم و خوبه برند گرین لایف 

البته تقلبیش هم هست 

من که خیلی راضیم

گوشگیر یه وسیله ای هست از جنس سیلیکون داخل گوش قرار میگیره عزیزم برا کاهش سروصدای محیطمن برای خواب ا ...

مرسی عزیزم ایشالا تو زندگیت همیشه موفق باشی😍