2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین آی وی اف

106 بازدید | 14 پست

کسی بوده آی وی اف کرده یا سر دربیاره ؟؟

جاریم ۱۰ ساله چشم انتظاره حالا واسه اولین بار اوی وی افش گرفت بعد سه چهار بار 

بتاش روز چهاردهم بعد انتقال ۶۰ بود ۴۸ ساعت بعد شده ۸۰ 

طبق چیزی که من میدونم بتاش خوب بالا نرفته 

ولی اصلا به روش نیوردیمو گفتیم عالیه 

دکترشم گفته چند وقت دیگه بره سونو قلب 

به نظرتون امیدی هست ؟؟  

حسبی الله ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم از رحمت خدا ک نمیتونه نا امید باشه معجزه همیشه هست

انشاالله نینیش براش بمونه

از نظر علمی بتا خوب بالا نرفته رشد کم هست باید دید نظر دکتر چیه و ایا قلب تشکیل میشه 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

ادم از رحمت خدا ک نمیتونه نا امید باشه معجزه همیشه هستانشاالله نینیش براش بمونهاز نظر علمی بتا خوب ب ...

دکترش گفته خوبه و دیگه بتاشو تکرار نکنه 

ولی به نظر من خوب نیس

وای خدایا براش معجزه کن 

حسبی الله ❤

همیشه در ناامیدی یه امید کوچیک هست 🤌🏻

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞

هر چی خواست خدا باشه البته اون بنده خدا قطعا خودش تا الان فهمیده ک بتاش ..

بتاشو فهمیده ولی خیلی امیدواره اصلا نمیدونه بتا باید چند باشه سر در نمیاره 

ولی من میدونم بتاش خوب نیس فقط الکی امیدوارش کردم نمیدونم چرا دلم روشنه 

به نظر شما از لحاظ علمی محاله باردار باشه؟ 

پس چرا سریای قبل کلا منفی میشد ولی این سری مثبت شده ؟ 

حسبی الله ❤
اینو میدونم ولی از لحاظ علمی چی؟؟ چند درصد احتمال بارداری هست ؟؟

نمی‌دونم ای وی اف نکردم ولی همیشه ای وی اف دیدم کسی کرده جواب گرفته 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هشتم شهریور ۱۴۰۴💕روزی که خدا دختر خوشگلم و بهم هدیه داد🎊وقتی دارم مینویسم اینو که جای بخیه هام هنوز خیلی درد میکنه ، وقتی می‌شینم بخاطر بی‌حسی نخاعی سر درد بدی دارم ، تازه امروز تونستم راه برم ، مامانم موقعیتش جوری بود که نتونست بیاد پیشم بمونه ، و حس میکنم تو دوره حاملگی برای دخترم کم گذاشتم💔 همه اینا رو مینویسم تا روزی که دردم کامل تموم شد ، دخترم از آب و گل درومد ، مامانم مشکلاتش حل شد و فهمیدم هرکسی ممکنه فکر کنه مامان بدی هست ، بیام و باز بخونم اینارو و بفهمم سخت ترین چیزا هم میگذره ، مثل لحظه اول بعد از زایمانم که گفتن راه برو ... خیلی دردناک بود ولی گذشت✅💞

اینو میدونم ولی از لحاظ علمی چی؟؟ چند درصد احتمال بارداری هست ؟؟

نمیشه گفت که حتما بارداری رخ نداده سونو رو هم برا همین گفته بگیره که ببینه جنین در محل درست قرار داره یا نه .درسته بتا رشد مناسب نداشته ولی نمیشه با قطعیت گفت جنین شکل نگرفته