2777
2789
عنوان

برای پایه ی دهم مشاور لازمه

29 بازدید | 4 پست

از تابستون امسال دارم برا کنکور میخونم و رشتم تجربیه و میرم پایه ی دهم و نمونه درس میخونم،از امسال مشاور بگیرم یا از یازدهم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب.

با مشاور موافق نیستم.

مشاور خوب حالا حالا ها پیدا نمیشه.

یا با موسسه کار میکنن ی برنامه رو کپی میکنن میدن ۵۰ دانش آموز.

یا نمیشه از کارشون سر در اورد

تنها کاری ک جنابعالی امسال میکنی،چون مدرسه ت خوبه پس طبق مدرسه پیش میری

جزواتی که بهتون میدن نمونه سوالا و درسنامه ای سر کلاس از دروس ریاضی و ... میگن رو وارد میکنی و تمیز و مرتب و جدی میگیری کلاس و مدرسه رو.

کاملا با حرف دبیرات پیش میری و سعی کن آنقدری خوب بخونی درستو که جزو  چند نفر برتر کلاس باشی...

اینو جدی میگم...هم رو روحیه ت اثر میزاره هم کمکت میکنه عادت کنی ب مطالعه با کیفیت.

استفاده از گوشیو سعی کن از همین امسال کم کنی.

استفاده از ماشین حساب ممنوع... تست زماندار زیاد بزن...پایه ی عمومیاتم قوی کن و خوب بخون چون بیس هستن واسه سالای بالاتر.

بازم میگم..از مدرسه خودتو جدا نکن..جلوتر از مدرسه بخونم و ... نداریم سال دهم.

هرچی درس دادن میای خونه درسنامه میخونی تست میزنی تحلیل میکنی اشکالات از دبیرات می‌پرسی

درگیر جو رقابتی ام زیاد نمیشی ولی سعی میکنی نمرات خوبی بیاری...لطفا و حتما ، یک منبع رو تموم کن در طول سال و همونو خوب کار کن تا ۱۲ ام کاسه چه کنم چه کنم دستت نگیری

محاسباتت و تست زماندار رو از همین امسال شروع میکنی.

ناامیدی نداریم چون سال دهم خیلیا ممکنه افت کنن...ولی ب حرفم گوش بده...از مدرسه خودتو جدا نکن و سعی کن همیشه آماده سرکلاس باشی.

خیلییی کمکت میکنه...برنامه مدرسه سال دهم،و گفته های معلما،خیی بهتر از هر مشاور دیگه ایه

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤