2777
2789
عنوان

برای پایه ی دهم مشاور لازمه

103 بازدید | 4 پست

از تابستون امسال دارم برا کنکور میخونم و رشتم تجربیه و میرم پایه ی دهم و نمونه درس میخونم،از امسال مشاور بگیرم یا از یازدهم؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب.

با مشاور موافق نیستم.

مشاور خوب حالا حالا ها پیدا نمیشه.

یا با موسسه کار میکنن ی برنامه رو کپی میکنن میدن ۵۰ دانش آموز.

یا نمیشه از کارشون سر در اورد

تنها کاری ک جنابعالی امسال میکنی،چون مدرسه ت خوبه پس طبق مدرسه پیش میری

جزواتی که بهتون میدن نمونه سوالا و درسنامه ای سر کلاس از دروس ریاضی و ... میگن رو وارد میکنی و تمیز و مرتب و جدی میگیری کلاس و مدرسه رو.

کاملا با حرف دبیرات پیش میری و سعی کن آنقدری خوب بخونی درستو که جزو  چند نفر برتر کلاس باشی...

اینو جدی میگم...هم رو روحیه ت اثر میزاره هم کمکت میکنه عادت کنی ب مطالعه با کیفیت.

استفاده از گوشیو سعی کن از همین امسال کم کنی.

استفاده از ماشین حساب ممنوع... تست زماندار زیاد بزن...پایه ی عمومیاتم قوی کن و خوب بخون چون بیس هستن واسه سالای بالاتر.

بازم میگم..از مدرسه خودتو جدا نکن..جلوتر از مدرسه بخونم و ... نداریم سال دهم.

هرچی درس دادن میای خونه درسنامه میخونی تست میزنی تحلیل میکنی اشکالات از دبیرات می‌پرسی

درگیر جو رقابتی ام زیاد نمیشی ولی سعی میکنی نمرات خوبی بیاری...لطفا و حتما ، یک منبع رو تموم کن در طول سال و همونو خوب کار کن تا ۱۲ ام کاسه چه کنم چه کنم دستت نگیری

محاسباتت و تست زماندار رو از همین امسال شروع میکنی.

ناامیدی نداریم چون سال دهم خیلیا ممکنه افت کنن...ولی ب حرفم گوش بده...از مدرسه خودتو جدا نکن و سعی کن همیشه آماده سرکلاس باشی.

خیلییی کمکت میکنه...برنامه مدرسه سال دهم،و گفته های معلما،خیی بهتر از هر مشاور دیگه ایه

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤