2777
2789

این ماجرا مال قبله ولی الان یادم افتاد خنک شدن

منم تو جواب گفتم چرا منو با مادرت مقایسه میکنی؟ خوبه منم بگم داداشم هر چی بخوام بیشترشو برام میخرم؟یکی بخوام دو تا میخره؟

با پررویی خیلی شل و آروم گفت آره خوبه😒 گفتم نخیر خوب نیست قطعا زشت و ناراحت کنندس😏

میدونست داداشم خیلی برام عزیزه ولی نمیدونست به لحاظ مالی هم خیلی حمایتم میکنه قشنگ سوخت و سکوت کرد😁🤌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب خیلی خیلی زشت تری به ذهنم رسید و معلومه الان حال خوبی ندارم😬

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
آی گفتی😁🤌خیلی از دل سوزوندن بیزارم ولی این یه جا واقعا حق بود

لابد اگ بله میدادی

میگفت چون مادرم ۵ تا زائیده تو هم ۵ تا بزا

چون مادرم فلان کرده ، توهم فلان کن

عووق

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

خوبش کردی

آخه میدونست بابام زیاد حامی نبوده فکر میکرد من نگاه به بابام میکنم و اون برام خیلی ایده آله نمیدونست برادرم قشنگ جای بابامو پر کرده هر چی اراده کردم خریده 😜مقایسه کرد که اینو یادم بیاره که قشنگ سوخت

از مردهای احمقی ک سیاست رفتار با خانم بلد نیستن و اهل مقایسه و تنش اند و دنبال بیدارکردن حس حسادت ز ...

یه تختشون کمه قطعا

دقیقا فکر میکرد خیلی برام مهمه مامانش چیکار میکنه و چطوریه😏 در حالی که من دائم به خودم گوشزد میکردم که مبادا بخوای با برادرت مقایسه‌ش کنی🙃

جواب خیلی خیلی زشت تری به ذهنم رسید و معلومه الان حال خوبی ندارم😬

🤣🤣🤣جواب زشت مال دخترای زشته😝من چون خوشگل بودم کلی خودمو کنترل کردم توام خودتو کنترل کن خوشگلم