سلام من خیلی دوست دارم یه درآمد داشته باشم هر چند کوچک
یه ایده اومده تو ذهنم اینکه من سبزی خوردن بخرم پاک کنم بشورم بسته بندی کوچیک کنم بدم به بیرون بر ها که کنار غذاهاشون میذارن به نظرتون شدنیه؟ با سه چهار تا بیرون بر قرار بذارم هر کدوم بیشتر از صدتا سبزی که نمیخان
یه دستگاه منگنه کن و پلاستیک بسته بندی میخواد ترازو هم خونه دارم به نظرتون احمقانه هست یانه ؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خوبه ولی قبلش باید مطمئن باشی از بیرون.برهاو اینکه اونا هم باید مشتریشو داشته باشنشاید از سبزی توردن ...
نمیدونم خیلی بلد نیستم سبزی خورشتی چی به چی باید باهم قاطی کنم سبزی خوردن که کنار همه غذا ها میذارن کلا به بسته کوچیک همیشه میذارن ولی نمیدونم بیرون بر ها قبول میکنم یانه🥹 به نظرتون سبزی خورشتی درست کنم بیشتر درآمد دارم ؟مشتری هست
خورشتی رو فروشگاهها هم ازت میخرنبعدم خراب نمیشه میذاری فریزرتازه میتونی به همسایه و اطرافیانت بفروشی ...
آهان ممنونم از راهنماییت فقط ببخشید یعنی من مثلاً شوید جدا خرد میکنم بسته بندی کنم بعد گشنیز جدا بعد خودشون قاطی میکنن؟ اگه اینجوری باشه که خیلی عالی میشه من فکر میکردم سبزی خورشتی باید باهم قاطی کنم بعد بسته بندی کنم تا ازم بخرن