2777
2789
عنوان

بهم گفت به زن جماعت نباید بها بدی

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 32 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نکات منفی دیگش چیه؟؟

لازم نیست گارد بگیری و با عصبانیت جوابشو بدی  خیلی واضح بگو احترام یه چیز دو طرفست کسی که احترام بزازه احترام میبینه هرکس هم به بقیه احترام میزاره در وهله اول به شعور ‌و تربیت خودش احترام گذاشته 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

دیدگاه مردسالارانه داره که تو زندگی دهن آدمو سرویس میکنن این آدما پسری که بلد نیست چطوری با یه دختر ...

:)💔

بعد دوسال که حسابی بهش وابسته شدم داره این رفتارا رو نشون میده

:)💔بعد دوسال که حسابی بهش وابسته شدم داره این رفتارا رو نشون میده

بازم این رفتارا رو باید جدی بگیری و با وجود وابستگی خودتو جدا کنی

چون ازدواج با همچین پسری درست نیست

الان هنوز روش نمیشه کاملا عقایدشو رو کنه

بعد ازدواج چیزای بدتری خواهد گفت

عزیزم همه مردا همینن میخوان تو رابطه رئیس باشن حتی تااگه نکن تو هندونه بذا زیر بغلش اون ناخوداگاه کا ...

خدا خیرشون نده

یه لحظه بهم میگه برو پی زندگیت

یه لحظه میگه کاش میتونستم برای همیشه نگهت دارم

بازم این رفتارا رو باید جدی بگیری و با وجود وابستگی خودتو جدا کنیچون ازدواج با همچین پسری درست نیستا ...

اخه میدونی قبلا اینجور نبود

الان یه ماهه اینجوری شده بخاطر یه مشکلی که براش پیش اومد انگار کلاااا شخصیتش عوض شده

خودشم میگه حالم بهم میخوره از خودم وقتی ناراحتت میکنم):

بهش میگم این موضوع دست خودته، میگه نه اینطور نیست

عزیزم من بودم رهاش میکردم بها ندادن رو یادش میدادم از همین امشب برام تموم شده است ما زنها نیاز عاطفی ...

سخته جدایی برام... خیلی سخته

دوسال رفتاراش جوری بود که میگفتم از این بهتر توی دنیا نیست

حسابی دلمو باخته بودم

الان نمیدونم چجوری باید خودمو جمع کنم

واقعا در مورد کوردها اینطوری فکر میکنید ؟ 🤯

گفتم که عزیزم من همه اقوام برام عزیزن خودم لرم ،منظورم اون جمله که گفت به زن بها ندن نیست ،منظورم اون غروره و لجبازیس که تو پیاماشون بود