2777
2789

فقط خانم های متاهل جواب بدن چون با تجربه نظر دادن شما برام مهمه ...

رفتیم شمال مثلا بهمون خوش بگذره

همینجوری که نشسته بودیم رو نیمکت ،  شوهرم اصلا بامن صحبت نمیکرد و نگاهش به در ورودی بود 

از در ورودی خانما داشتن وارد میشدن که همه بدون روسری و ... بودند ، و شوهرمم نگاهش به همون سمت بود

هممش همینجوری بود؟

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش گفتم کجارو نگاه میکنی؟

گفت درخت و ...‌

درصورتی که من دیدم داشت به خانما نگاه میکرد و حواسش به من نبود

من ناراحت شدم و گفتم بجای اینکه به من توجه کنی  داری به اونا نگاه میکنی و قهر کردم

شوهرمم ناراحت شد و قهر کرد که چرا حرفشو باور نمیکنم

از اول تا اخر شب اصلااا باهام حرف نزد

درصورتی که من دلم میخواست یکم نازمو بکشه تا من سکوت و قهرمو بزارم کنار

ولی اون هم از یه طرف دیگه رفت تو سکوت و قهر و اصلاااا تلاشی نکرد

بعدش موقع برگشت دیگه دستمو نگرفت و خودش تنها جلو افتاد

فردای اون روز یه تور تفریحی میخواستیم بریم
که مسئول تور یه خانم بود و قبل رفتن بهمون زنگ زد و ساعت حرکت تور رو بهمون گفت
وقتی اون خانم به گوشیش زنگ زد به جای بله گفت جانم و بعد که صحبتش تموم شد
بهم گفت بدو پس منتظرن( با یه لحن بد و عصبانی) منم بهش گفتم برای اون غریبه جانم و برای من بدو پس و عصبانیت؟؟
این حرفمو که زدم دیگه سر همین حرف گوشیشو پرت کرد و گفت اصلا نمیریم تو میخوای باز دوباره اعصابمو خرد کنی

شما بودید ناراحت نمیشدید؟

جلوی من که جرئت نداره نگاه کنه ولی مطمئنا من نباشم نگاه می‌کنه نه به قصد خوشش اومدن بلکه از روی غریزه ،خود شما توی خیابون دو تا مرد قشنگ ببینی نگاه نمیکنی؟

تو رو خدا حساس نباش،‌داغون میشی .تو این زمونه کاری نمیشه کرد

ولی باهاش حرف بزن بگو دوست دارم دختر ها نگن نیگا زنش کنارشه به ما زل زده بود 

اگه هم فایده نداشت حساس نباش .به خدا این دخترا و زنای رنگاوارنگ این زمونه ناخواسته توجه خود ما ها رو جلب میکنن 

بهش گفتم کجارو نگاه میکنی؟گفت درخت و ...‌درصورتی که من دیدم داشت به خانما نگاه میکرد و حواسش به من ن ...

چون بدشون میاد اینو بهشون بگی  .بابا طبیعیه .از روی هوس و چشم چرانی نگاه نمیکنه مگه خدای نکرده  برات ثابت بشه .اگه مرد متعدیه حساسیتو کنار بذار.والامنم نگاه میکنم از بسی خیلی ها عجیبن

بعدش موقع برگشت دیگه دستمو نگرفت و خودش تنها جلو افتادفردای اون روز یه تور تفریحی میخواستیم بریمکه م ...

بعدش من نشستم و ناراحت شدم که ۱ دقیقه بعدش گفت پاشو بریم...
وقتی رفتیم تو ماشین تور نشسته بودیم من بی صدا اشک میریختم و دلم گرفته بود
اومد از دلم دربیاره ولی من اون لحظه هیچی نگفتم و فقط سکوت کردم
اونم دیگه تلاشی نکرد و تو کل اون گشت تفریحی  باهام تو سکوت بود و منم همینطور

بعد از چند ساعت که گشت تور تموم شد

موقع برگشت من چون خیلی راه رفته بودم و مسیر گشتنمونم همش پله و سربالایی بود دیگه پاهام درد گرفته بود و شوهرم جلوتر میرفت و من پشت سرش عقب میفتادم( البته خودمم چون باهاش قهر بودم زیاد دوست نداشتم کنارش باشم و ترجیح میدادم اروم تر بیام)

قرار بود بریم پاساژ  اما شوهرم وقتی دید من اروم حرکت میکنم بهم گفت مثل اینکه حال نداری راه بیای پس دیگه پاساژ نمیریم و بجاش میریم هتل! منم بهش گفتم تو خسته ای برو هتل من پاساژ رو میخوام برم و چند بار هم تاکید کردم که خودت خسته ای و بااااید بری هتل  و من خودم میرم

اونم عصبانی شد گفت اصلااا خودتم نمیزارم بری پاساژ و تو خیابون کلی سرم داد زد و گفت :

اون از دیروز این از گشت تفریحی اینم از الانت که داری همش اعصابمو بهم میریزی و فلان

منم جوابشو دادم که تقصیر خودت بوده و منم الان میخوام برم پاساژ

اونم گفت من بهت میگم بری یا نری و الانم نمیزارم بری و دستمو گرفت و کشید و تا لحظه رسیدن به هتل یا دستمو میکشید یا هلم میداد یا داد میزد جلوی مردم

شما بودید چیکار میکردید؟😓

جلوی من که جرئت نداره نگاه کنه ولی مطمئنا من نباشم نگاه می‌کنه نه به قصد خوشش اومدن بلکه از روی غریز ...

لطفا تا آخرش کامل بخونید و بگید مقصر کیه؟ و من چیکار کنم؟

تو رو خدا حساس نباش،‌داغون میشی .تو این زمونه کاری نمیشه کردولی باهاش حرف بزن بگو دوست دارم دختر ها ...

لطفا تا اخرش کامل بخونید و بگید مقصر کی بوده؟ اینکار درسته که بخواد جلوی مردم انجام بده؟