2777
2789
عنوان

چرا حقوق معلم ها رو میکوبید به سرشون

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 26 پست

عزیزم  حقوقشون خیلیم خوبه    چون همین ۱۵ میلیون رو در ازای ۴ روز در هفته  اونم نصف روز میگیرن   (چون یک معلم فقط هفته ای ۲۴ ساعت موظف ب کار هست هرروز کاری هم ۶ ساعت حساب میکنن )

شما خودت جمع و تفریق ساده کن متوجه میشی از کارمند های دیگه خیییلی بیشتره     براحتی میتونن بعدازظهر هم شاغل شن 

ضمن اینکه  اضافه کاری برمیدارن  هیچ معلمی نیس فقط ۴ روز در هفته کار کنه  پس خیلی بیشتر میشه حقوقشون 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

در ضمن این خصوصیاتی که گفتی هر مردی واسه شروع زندگی باید داشته باشه و امتیاز حساب نمیشه

امتیاز یعنی پول تمام شد و رفت

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلمی واقعا شغل خیلی خوب و راحتیهکاری به حقوقش ندارم

شما تجربه ش کردی که میگی راحت ؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

درسته با ۱۵ تومن نمیشه زندگی کرد ولی با تجربه نزدیک ده سال زندگی مشترک میگم شوهر خوش اخلاق و منطقی بزرگترین بُرد زندگیه

اگه شوهرت خوب باشه بخدا حاضری سر گشنه رو بالشت بذاری..به شرطی که شوهرت قدردان قناعت‌هات باشه 

درسته با ۱۵ تومن نمیشه زندگی کرد ولی با تجربه نزدیک ده سال زندگی مشترک میگم شوهر خوش اخلاق و منطقی ب ...

حرف منم اینه

نگفتم که هر کی اومد خواستگاری بگید گم شو فقط معلم میخوام 😂😂

سلام بر تو

مگه گفتم فقط با معلم ازدواج کنید ؟شما اگه خواستگار داشتید که هر دو معیار رو داشت چه عالیبفرمایید بله ...

نگفتم شما گفتی فقط معلم 

میگم ربطی به این نداره که ما بگیم یا پول یا اخلاق 

خب دوتاش واقعا مهمه

چرا فکر میکنی فقط یکیش ممکنه و نمیشه خواستگاری داشت که هر دو معیار رو داشته باشه 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

عزیزم حقوقشون خیلیم خوبه چون همین ۱۵ میلیون رو در ازای ۴ روز در هفته اونم نصف روز میگیرن (چون ...

خواهرم معلمه تا ده پانزده سال اول کل هفته رو باید کلاس می‌گرفت

آموزش و پرورش بهش اجازه نمی‌داد کمتر برداره

تازه الان چند سالیه که فقط چهار روز می‌ره 

بعدشم مرخصی ندارن، بچت مریض بشه، پدرت و مادرت فوت کنه مجبوری بری..چون بچه‌های مردم بدون معلم میشن

ولی کارمند می‌تونه تا ده روز پشت سرهم مرخصی بگیره در شرایط خاص

نگفتم شما گفتی فقط معلم میگم ربطی به این نداره که ما بگیم یا پول یا اخلاق خب دوتاش واقعا مهمهچرا فکر ...

علامه دهر دانشمند من کجا گفتم نمیشه هر دو تا رو داشت

برید بگید قد هیکل براتون طلا بیاره کیف کنید

من میگم همه چی پول نیست

پولدار باشه خیانت کار به چه دردی میخوره

الان بافته های ذهنتون رو به من نسبت ندید

سلام بر تو

عزیزم حقوقشون خیلیم خوبه چون همین ۱۵ میلیون رو در ازای ۴ روز در هفته اونم نصف روز میگیرن (چون ...

دوست عزیز اولا چهار روز نیست و پنج روز در هفته است 

دوما مگه کارمندان عزیز دیگه هفت روز در هفته کار میکنن ؟؟ 

مگه همین تابستون کلی به خاطر گرما و انرژی تعطیل و دور کاری نشدن ؟ 

اون جمع و تفریق ساده رو میشه بگین چطوری انجام دادین لطف کنید اینجا هم انجام بدین که ماهم متوجه بشیم 

از عیدی و مزایای سایر کارمندان نسبت به معلمین خبر دارین ؟ 

بعد یه معلم چطوری میتونه اضافه کار برداره ؟؟؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹