2777
2789
عنوان

کیا خواهرشون از خودشون سرتره

361 بازدید | 28 پست

من یه عمر پدر مادرم خواهرم رو ازم بهتر و بالاتر دونستن حالا هم شوهرم هی خواهرم رو میکوبه تو سرم و میگه که ببین اون چقدر قشنگه و اخلاقش خوبه و این چیزا 

شما باشید چیکار میکنید 

ماه اخرمه جاییکه درکم کنن حواسشون بیشتر بهم باشه هر کی از یه طرف یه زخم زبونی میزنه خسته ترم میکنن

هیچ کی رو ندارم 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من‌ برعکس

سر تره منم😁😁😁😎😎😎

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

شوهرت میگه اون قشنگه؟؟؟!!!!!😡

اره از اخلاقشم زیاد تعریف میکنه 

ولی خبر نداره خواهرم تو رو باهاش خوبه پشت سرش کلی مسخره اش کرده و کلا خوشحاله که شوهرم از شوهر اون درامد کمتری داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خواهرام خیلی از خودم قشنگ ترن ولی شوهرم اصلا ازین حرفا بهم نمیگه همیشه استرس داشتم شوهرم اینو بزنه ت ...

کردم بدتر شد 

نمیدونم موقعی که منو پسندید کور بود یا چی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چقد بدشانسی توام من باشم اول پدر مادر بعد شوهره رو باخاک یکسان میکنم اینقدر بدم از تبعیض بین خواهر میاد 

شوهرت چقد اشغاله بگو برادرت یا دوستت از تو خوشگلتره بسوزه 

بمامان بابات هم تفهمیم کن اخرعاقبت میان محتاج تو میشن چون دیدم کسایی که اینطور بودن 

چقد بدشانسی توام من باشم اول پدر مادر بعد شوهره رو باخاک یکسان میکنم اینقدر بدم از تبعیض بین خواهر م ...

کردم عزیزم فایده نداشته 

فقط حس کمبود گرفتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40