2777
2789
عنوان

کیا خواهرشون از خودشون سرتره

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 28 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کردم عزیزم فایده نداشته فقط حس کمبود گرفتم

سعی کن بخودت برسی و عمل زیبایی کنی خودتو واسه شوهرت بگیر چ بی چشم و رو هست 

مقصر پدرمادرت هستن 

نگاه کن اعتماد به نفستو ببر بالا اون شوهر عقده ایتو هم بفرست روانپزشک تا تو رو دیونه نکرده

سعی کن بخودت برسی و عمل زیبایی کنی خودتو واسه شوهرت بگیر چ بی چشم و رو هست مقصر پدرمادرت هستن نگاه ک ...

می رسم عزیزم ولی شوهرم وقتی خوبه تعریفم رو میکنه وقتی بده همه ی تعریفایی که کرده رو برعکس میگه 

مشاوره هم گفتم گفت من لازم دارم نه اون

می رسم عزیزم ولی شوهرم وقتی خوبه تعریفم رو میکنه وقتی بده همه ی تعریفایی که کرده رو برعکس میگه مشاور ...

شوهرت دوقطبی نیست راستی بگو من میرم واسه توام نوبت میگیرم اگه گفت چرا بگو روانشناس یا روانپزشک گفته شوهرت بیاد مشکلتو حل کنم 

شوهرت دوقطبی نیست راستی بگو من میرم واسه توام نوبت میگیرم اگه گفت چرا بگو روانشناس یا روانپزشک گفته ...

راه خوبیه عزیزم امتحانش میکنم 

نمیدونم دو قطبیه یا نه فقط میدونم‌چون پدر مادرش خیلی دعوا میکردن الان هر بحث کوچیکی داشته باشیم فوری قاطی میکنه

شوهرت چکار داره که اینو میگه واابعدم من خوشحال میشم خواهرم سرتر باشه دلم میخوات همیشه عین ماه بدرخشه

عین ماه میدرخشه چون نچرال قد بلند و دماغ عملیه ولی من نیستم

من حس حسودی ندارم از مقایسه خسته ام 

راه خوبیه عزیزم امتحانش میکنم نمیدونم دو قطبیه یا نه فقط میدونم‌چون پدر مادرش خیلی دعوا میکردن الان ...

امیدوارم مشکلت حل شه 🌹

پس بخاطر خانوادشه اعصابش خرابع توام سعی کن حرفایی که میزنه بهت روت اثر منفی نده

عین ماه میدرخشه چون نچرال قد بلند و دماغ عملیه ولی من نیستممن حس حسودی ندارم از مقایسه خسته ام

خوبه تعریف میکنی از خواهرت گلم ولی مگه همه قدبلندا خوشگلن کسایی هستن معروفن کوتاه قدن وخیلی هم زیبا هستن و توام میتونی دماغتو عمل کنی و هر کار زیبایی دوس داشتی انجام بده منی که مجردم هر روز خانوادم و چن نفر از فامیلامون میگفتن فلانی قدش بلنده فلانی زیبا هست بخدا معمولی بودن آرایش میکردن هیچ کاری هم بلد نبودن فقط خانوادشون پشتشونه تعریفشونو میکنه 

منی که استعدادم بالا درسخون و کارایی که مهارتی بودن بالاست و اونا هیج دستاوردی نداشتن رو مدام به سرم میزدن الان چی تنها افتخارشون ازدواجه و مدام نیش و کنایه میزنن منم خسته م از حرفاشون سعی میکنم بخودم برسم روحیه مو از دست ندم طوری ک حسرت منو میخورن