2777
2789

سه چهار سال پشت کنکور بودم چند سال پیش پیراپزشکی قبول شدم نرفتم میوفتادم شهرستان رشتش هم دوست نداشتم الان امسال کنکورم خوب نبود میگم برم دانشگاه آزاد ی رشته ای بخونم بعدا مجددا کنکور میدم خانوادم ناراحتن هیچی نمیگن منم نمی‌دونم باید چیکار کنم واقعا خسته شدم می‌خوام یکم فاصله بگیرم از کنکور این سال ها ب خواسته خودم موندم پشت کنکور اونا چیزی نمیگفتن ولی دیدن که میتونم پیرا پزشکی بیارم و الان نیاوردم ناراحتن منم اینجوری میبینم اصلا نمی‌دونم چیکار کنم برم ثبت نام کنم یا نه هیچی نمیگن ناراحتن اصلا هم تمایل ندارن یا رشته بدون کنکور بخونم منم دوست نداشتم ولی اینطور شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزاد چه رشته ای؟

علوم تربیتی یا حسابداری بیشتر علوم تربیتی مد نظرمه اونم خودمم چون به این رشته ها فکر نمی‌کردم خیلی مرددم خانوادم میگن یه وقت قبول نمیشی آزمون استخدامی غیر انتفاعی درس دادن هم فایده نداره

بنظرم بازم وایسا پشت کنکور انشاالله سال دیگ

آخه میترسم قبول نشم از یک طرف هم خیلی موندم پشت کنکور ولی خیلی باب دانم نبود این رشته ها الان بیشتر فکر میکنم از سر اینکه از کنکور زده شدم این حرف و میزنم ولی می‌دونم ته دلم بازم اون رشته ای ک دلم میخواست و کنکور میدم قبول میشم ولی الان نمی‌دونم چرا میگم برم