2777
2789
عنوان

به این دو تا حرف خواستگار چه جوابی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1992 بازدید | 120 پست
جدا ؟ میگن نهایت چقدر باشه اختلاف سنی؟

نگاه به شخصیت هاتون هم ربط داره 

بعضیا رو میشناسم اختلاف سنی ۱۱ سال داشتن مشکلی هم ندارند 

نمی‌دونم مشاورا دقیقا نظرشون چیه 

اما بیشتر از ۹ سال واقعا زیاده ، ۳ـ۵ مناسبه 

اما بازم خیلی به شخصیت ها ربط داره 

بگو وقتی میگید نتونستم ینی تمام تلاشتونو کردینو نشده ... همین تلاش برام ارزشمنده ولی واقعا از معیار ...

راستش همش میگفت من اگه نتونستم مثل بابات خرج کنم فلان کنم چی؟ 

نمیدونم چرا همش بحث پول بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا؟ از چند سال به بعد تفاوت سنی رو باید رد کرد؟ اخه همه میگن تو بیشتر از سنت میفهمی پس این مناسبه ب ...

اینارو بی خیال ۱۰تا بچهههه .پیر میشی ..بچه آخره ؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

ب مرد جماعت نباید رو داد میگفتی من خواست های غیر معقول ندارم در حد بدیهیات انتظارم اینه ک برآورد بشه

اره خودمم فکر میکنم خیلی زوده من بخوام مراعات کنم 

مگه نه؟ اول باید سخت گرفت بنظرم

فاصله سنی هفت یا شش سال باید باشه 

یه دهه واقعا زیاده من با همسرم ۱۳ سال تفاوت سنی داریم اما  درک نشدم چیزایی برام مهمه برا اون نیست چیزایی برای اون مهمه که اولویت من نیست

جدا ؟ میگن نهایت چقدر باشه اختلاف سنی؟

من جز اون دسته ادماییم که همیشه میگفتم و (الان میگم اما با محدودیت ن برا همه) که سن ملاک نیست

اما امتانش کردم و دهنم سرویس شد با اینکه عاشقو معشوق بودیم.

هرکسم دیدم اختلاف سنی یالا داشتن حتس اگه طرف همه چیش اوکی میبود بواسطه بزرگ بودنش  حس کنترلگری داشت ب زنه

فاصله سنی هفت یا شش سال باید باشه یه دهه واقعا زیاده من با همسرم ۱۳ سال تفاوت سنی داریم اما درک نشد ...

شما تجربه کردی به صورت واقعی 

میشه راهنماییم کنید 

واقعا سخته ؟ 

من جز اون دسته ادماییم که همیشه میگفتم و (الان میگم اما با محدودیت ن برا همه) که سن ملاک نیستاما امت ...

جدی میگی؟ 

میشه یه خورده با مثال برام بگی درکش برام ملموس باشه ؟ مثلا تو چه چیزایی سخت بود ؟ 

نهایت چقدر باشه اختلاف سنی؟