2777
2789
عنوان

میشه برای پودینگ

32 بازدید | 6 پست

توی خود پودینگ، شکر کاراملی ریخت

شکر رو کاراملی کنم با شیر و نشاسته قاطی کنم یا یه مقدار از شکر رو کاراملی کنم بقیشو شکر سفید بریزم؟

میدونم یه مدلش هست ته ظرف شکر کاراملی  میریزن بعد پودینگ رو

میخوام ببینم میشه با مواد ترکیب بشه؟ 

اره فکرکنم میشه پودینگ کاراملی

بزن نت شاید دستور پخت هم داشته باشه

من کلا اخر کار عسل میزنم و شکر نمیریزم

تو میتونی همشو شکر کاراملی بریزی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
اره فکرکنم میشه پودینگ کاراملیبزن نت شاید دستور پخت هم داشته باشهمن کلا اخر کار عسل میزنم و شکر نمیر ...

اره دیدم ولی تو دستورش  شکر کاراملی رو ته ظرف میریزه با مواد ترکیب نمیکنه

سوالم‌ اینه میشه با مواد ترکیب گرد گذاشت رو گاز؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره فکرکنم میشه پودینگ کاراملیبزن نت شاید دستور پخت هم داشته باشهمن کلا اخر کار عسل میزنم و شکر نمیر ...

میتونم بپرسم پودینگ رو چه مدت میذارید روی گاز؟ چند دقیقه معمولا؟‌و وقتی رو گازه مرتب  هم میزنید؟

اره دیدم ولی تو دستورش شکر کاراملی رو ته ظرف میریزه با مواد ترکیب نمیکنهسوالم‌ اینه میشه با مواد تر ...

یبار درست کن، مقدار کمتر درست کن ببین چطوری میشه

منم برا دفه اول که خواستم عسل بزنم کم درست کردم ببینم چطور میشه ، دیدم خوب شد بازم درست کردم

ولی قاطی کنی فکرنکنم بد بشه، طعم کارامل میگیره دیگه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
میتونم بپرسم پودینگ رو چه مدت میذارید روی گاز؟ چند دقیقه معمولا؟‌و وقتی رو گازه مرتب هم میزنید؟

اره از اولش باید هم زد که ته نگیره

وقتی شروع به جوشیدن کرد تا ده ۱۵ دقیقه بمونه کافیه

من از این دستور درست میکنم

شکلاتی بهتر از همه میشه

یبار وانیلی درست کردم خوشم نیومد، موزی هم دوس نداشتم

2nafare.com/%D9%BE%D9%88%D8%AF%DB%8C%D9%86%DA%AF-%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA%DB%8C-chocolate-pudding/