2777
2789
عنوان

شما باشید چی فکر می‌کنید

92 بازدید | 13 پست

گفتم که شوهرم بهم خیانت کرده و به دوست دختر سابقش پیام داده، منم اومدم خونه پدرم کلی بهم التماس کرد که بمونم و ببخشمش ولی من قبول نکردم و میخوام جدا بشم، حالا دست به دامن دوستم شده و کلی خواهش کرده واسطه بشه و ادعا کرده بدون من میمیره و...

حالا قسمت جالب ماجرا اینه که دوتا پیج داره و با دوتا پیجش دختره را فالو داشت، با یکی از پیج هاش منو بلاک کرده و دوستمو فالو کرده که من نفهمم واسطه اش کرده، من به دوستم گفتم بهش بگو دیدم که دختره را فالو داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد از 12 سال به دوست سابقش پیام داده ؟! دختره ازدواج نکرده؟

بعد 15 سال، ما 2 سال هم دوست بودیم، نه ازدواج نکرده هنوز، خیلی حس بدیه، خیلی تلاش می‌کنه ببخشم ولی میخوام جدا بشم

بعد 15 سال، ما 2 سال هم دوست بودیم، نه ازدواج نکرده هنوز، خیلی حس بدیه، خیلی تلاش می‌کنه ببخشم ولی م ...

شاید از روی کنجکاوی بهش پیام داده ، اگه دوسش داشت که 15 سال رهاش نمیکرد 😂

ازدواجتون عاشقانه بوده عزیزم ؟

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

شاید از روی کنجکاوی بهش پیام داده ، اگه دوسش داشت که 15 سال رهاش نمیکرد 😂ازدواجتون عاشقانه بوده عزی ...

چه کنجکاوی بعد این همه سال؟خودش میگه از لج تو این کارو کردم، ولی کلی پیگیر شده بود تا آدرس پیج دختره پیدا کرده بود و پیام داده، بله کاملا عاشقانه و با سختی ازدواج کردیم