2777
2789

بچه ها من یه خاله دارم ۵۸ سالشه تقریباً ،مجرد مونده بخاطر اشتباه و نفهمی مامان بزرگ و بابا بزرگم و یکی از دایی های بزرگ مجردم 

مامانم و بقیه خاله هام ازدواج کردن همگی و هر کدوم مشکلات خودشون دارن یکی از خاله هام سالهاست شوهرش فوت کرده پسراش اذیتش می‌کنند 

یکی از خاله هام بچه کوچیک داره

مامان منم کمر درد داره من براش دوتا تیکه ظرف میشورم بچه مدرسه ای هم داره

من خودم۲۰ سالمه چهار ساله عقدم بعد از چهار سال با هزار دل امیدو آرزو و غصه و ناراحتی که پشت سر گذاشتم خدا بخواد دو سه ماه دیگه عروسیمه 

این خاله مجردم از وقتی فهمیده همش ایراد و بهانه از مامان من و بقیه دایی و خاله هام میگیره الان اونجا بودیم کلی نفرین می‌کنه میگه خدا برا منم داشت شما نذاشتین دخالت کردین (منظورش دایی ها و مامان بزرگ بود) همش میگه باید بیاید اینجا شما هم کارای خونه انجام بدید منم زندگی می‌خوام مامانمم میگه خب مقصر من نیستم کلی سر و صدا سر هم دادن اونم هی نفرین میکرد 😒😢😢😢میترسم زندگیم خراب بشه بخاطر این آه و ناله هاش از وقتی فهمیده عروسیم نزدیکه همش بهانه میاره نفرینم می‌کنه😭😭😭😭 انشاالله شما هم نتونید زندگی کنید یکی بگه گناه مامان من و بقیه خاله هام چیه؟؟؟😭😭😢😢😢😢دایی مجردم کتکش زده بود امروز خب ما چجوری جلوی. اون رو بگیریم 

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مورد این طوری اطرافم هست و متاسفانه نفریناش گرفته و الان خوشحاله  البته اون تصمیم خودش بود و الان که سنش رفته بالا پشیمونه 

فاصله بگیر و سکوت کن ولی فکر نکنم جواب بده  

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

مورد این طوری اطرافم هست و متاسفانه نفریناش گرفته و الان خوشحاله البته اون تصمیم خودش بود و الان که ...

چیکار کنم دعایی ذکری چیزی هست😭😭 خیلی سقه سیاه هست

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84

درست اما مامانم بهش گفت باید دلت صاف باشه من مقصر نیستم که نفرین دخترم می‌کنی

دلش صافه 

بیچاره فقط دلش پره 

تو 58 سالگی کتک بخوری؟ 

واقعا گناه داره . کی جواب زندگی ای که نکرده رو میخواد بده 

ولی نفرین نمیکنه 

نترس فقط تو دلش مونده درکش کنین و ازش ناراحت نشین

🥲
دلم برا زندگی که نکرده سوخت 💔

نمیدونه که زندگیش از بسیاری از متاهل ها خوبه فکر میکنه همه خوشن اسی ۴ ساله نامزده میخواد عروسی بگیره دیگه نفرین نش نباید بکنه که ایشون حسوده این تازه عروس چیکار کرده مگه

چیکار کنم دعایی ذکری چیزی هست😭😭 خیلی سقه سیاه هست

واسه ما که هیچی جواب نداد   هنوزم ادامه داره متاسفانه 

نفرین خیلی بده 

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

نمیدونه که زندگیش از بسیاری از متاهل ها خوبه فکر میکنه همه خوشن اسی ۴ ساله نامزده میخواد عروسی بگیره ...

متاهلی ممکنه سخت باشه ولی مجردی بی نهایت سخت تره 

اونم تا اخر عمر 

بعد فک کن 60 سالت باشه هنوز کتک بخوری تو خونواده 

من نکفتم اسی تقصیری داره 

گفتم حرفش از اینه که سال ها تو دلش حسرت این مونده عروس شه . نباید از حرفش ناراحت بشن 

شاید هر کس دیگه ای بود همینقدر دلش از همه پر بود 

وگرنه اسی تقصیری نداره ایشالا خوشبخت شه . فقط گفتم درکش کنین بابت زندگی ای که نکرده

🥲
متاهلی ممکنه سخت باشه ولی مجردی بی نهایت سخت تره اونم تا اخر عمر بعد فک کن 60 سالت باشه هنوز کتک بخو ...

آره ولی امیدوارم درست بشه برادرشم حق نداره کتکش بزنه چوب خدا صدا نداره