من اشتباهم رو توجیه نمیکنم در مورد گذاشتن عکسولی درمورد این کاربر واقن نمیدونم کیه اصن منظورش چی بود ...
گفتم هدفشو احتمال دنبال شر و جرو بحثه و دعواس .... مطمئنن اگه میشناخت به خود دختره میگفت . هرچند کارت اشتباه بوده و بهتره در وقت مناسب از خود دختر خانوم حلالیت بگیری ولی لزومی نداره بخاطره اشتباهت یکی بیاد فش بارونت کنه
بخدا خودمم به غلط افتادمولی این ادم اگه ربطی به دختره داره چرا نمیاد درمورد گذاشتن عکس مثل شما یا کل ...
رفتارش عجیب بوده بیخیال ازش معذرت خواهی کن بعدم بگو منظوری نداشتم بازم عذر میخوام بعد هم قبل از اینکه حرفی بزنه لغو دوستی
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
رفتارش عجیب بودهبیخیال ازش معذرت خواهی کن بعدم بگو منظوری نداشتم بازم عذر میخوامبعد هم قبل از اینکه ...
چرا معذرت خواهی کنم اگه میومد میگف من مثلا کسیم ک عکسشو گذاشتی یا میسناسمش و باهام دعوا میکرد اصلن میگفتم اوکی معذرت خواهی میکنم اصلا فوشمم بده حق داره ولی این اصلن معلوم نی فازش چیه