2777
2789

اونروز تو کشیک غذا سفارش دادیم با یه دختره که درحد سلام علیک آشناییم اصلا بعدش یه پیام نداد که آقا شماره کارتتو بده من دنگمو بزنم با اینکه همون موقع گفت سهم من میشه فلان قدر

اونروزم با دوستم رفتیم کافه من حساب کردم باز پولمو نزد

الانم قراره فردا گل بخرم از طرف همه برای یکی از بچه ها اونم باز میترسم پولمو ندن

با ۶ تومن حقوق واقعا ۱۰۰ تومنم برام ۱۰۰ تومنه

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا تو همش داوطلب میشی بزار بقیه بگیرن تو بعد حساب کن

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
چرا همیشه تو مادرخرجی؟

نمیدونم واقعا بقیه خودشونو میزنن به اون راه

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

بهش بگین

من یه دوستی داشتم تو دانشگاه دیده بود من با دوستام زیاد میرم نهار بیرون اینم دو سه بار اومد همینطوری غذارو خورد و به روی خودشم نیاورد

منم بچه بازاری دیگه نبردمش یادم نیست ازش پول گرفتم یا نه

یه دوست دیگه هم داشتم کم سن بود اونم میومد سینما دست تو جیب نمیکرد میخواست هر دیقه منو ببره کافه و رستوران خرجشو بندازه گردن من 

بعد جالبه اینا که میگم ادعای پولداری هم داشتن خونه همشون منطقه یک و سه تهران بود 

وا چقدر پرو به روش نیاوردی؟

ینی پیام بدم بگم عزیزم شماره کارتم اینه قابلی نداره؟

بهش بگینمن یه دوستی داشتم تو دانشگاه دیده بود من با دوستام زیاد میرم نهار بیرون اینم دو سه بار اومد ...

دقیقا از بینشون من بی پول ترینشونم