2777
2789

تازه کارن 

ولی یکی که ۲۰ سال سابقه کار داره کارش تمیز نیست؟

دلیلش چیه؟

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون ادم بی سلیغه صدسالم بگذره بی سلیغس

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

روششون خوبه و اندازه گیریشون دقیقه

دوختشون چی؟

دوخت طرف خیلییی تمیز بود  با سابقه کاری کم 

ولی اون یکی نه

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

چون ادم بی سلیغه صدسالم بگذره بی سلیغس

درسته گلم

هم علاقه دارن. هم دقت. من خياطم اينجوريه. پيشش لباس كه ميدوزم همه فكر ميكنن از مزون خريدم

چقدر خوب عزیزم 

من دوستم ۶ ماهه خیاطی یاد گرفته چنان تمیز میدوزه و عالیه که اصلا 

در حالی که خالم ۲۰ ساله خیاطه اصلا تمیز نیست کارش

درسته گلم

من خیاطم بیستو یک سالشه یه جوری میدوزه کسی نمیفهمه دوختن فک میکنن حاضریع

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

چون سلیقه به خرج میدن و وقت میذارن

درسته گلم

دوختشون چی؟دوخت طرف خیلییی تمیز بود با سابقه کاری کم ولی اون یکی نه

دوخت هم روش داره،اگه به روش درست بدوزه قشنگ درمیاد،حوصله هم خیلی موثره،ممکنه یه تازه کار حوصلش بیشتر باشه