2777
2789

پسرایی که قبلا دوس دختر داشتن 

و دنبال دختری میگردن که افتاب مهتاب ندیده باشه

اینارو بریزید تو سطل زباله

باید نسلشون منقرض شه

این نوع پسرا با توهم اینکه پایینشون از طلا ساخته شده بزرگ شدن و فکرمیکنن دخترا اونقدر محتاج یه مردن که به همچین کسایی جواب بله بدن و شخصیت خودشونو ببرن زیر سوال

اینا همونایی هستن که بعدا مجوز خیانت رو برای مردا صادر میکنن و میگن من مردم نیاز دارم تو باید دهنت ببندی چیزی نگی😡

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

سوال اینجاس از کجا بدونیم دوس دختر داشته یانه؟

اونا از کجا میخوان بفهمن؟

شما ازش مبپرسی اونم راستشو بت میگه فک کردی پسرا قایمش میکنن

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته به خیال خودشون اینجور دخترها نصیبشون میشه من که هرچی دیدم دخترهای از خودشون بدتر نصیبشون شده 

بعدم دهنشون صاف کردن

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

اینا تو فیلم‌هاست استارتر در واقعیت همه شون دوست دختر داشتن خیالت راحت والااا ‌...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

اینا تو فیلم‌هاست استارتر در واقعیت همه شون دوست دختر داشتن خیالت راحت والااا ‌...

دوس دختر داشتن پس نباید دنبال دختر افتاب مهتاب ندیده باشن

اونا از کجا میخوان بفهمن؟شما ازش مبپرسی اونم راستشو بت میگه فک کردی پسرا قایمش میکنن

اگه از همه چیش خوشمون اومد چی؟

این موضوع اینقدر جدیه که جواب رد بهش بدیم؟

شما تجربه ای در این باره داشتی؟

اگه از همه چیش خوشمون اومد چی؟این موضوع اینقدر جدیه که جواد رد بهش بدیم؟شما تجربه ای در این باره داش ...

اره عزیزم من با نامزدم سر همین قضیه بهم زدم

این نوع مردا خیلی سمی هستن

بعدا خودتون میبینید چطوری خیانت میکنن و میگن من مردم اشکال نداره

اونا مجوز خیلی از کارای بد رو برای خودشون صادر میکنن

دوس دختر داشتن پس نباید دنبال دختر افتاب مهتاب ندیده باشن

بله انسانی و شرافتمندانه اش اینه اما کو از اینجور مردها ؟؟

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

بله انسانی و شرافتمندانه اش اینه اما کو از اینجور مردها ؟؟

خیلین

مخصوصا نسل جوون ک خیلی تغییر کردن

اونی که گفته خاءنه

چی