2777
2789
عنوان

مهرداد صدیقیان بلاخره جواب پیامامو دادددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاهله بیخیالش شو

فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

همیشه وقتی این بازیگرا و خواننده ها میومدن تو تلویزیون و میگفتن طرفدار هامزاحممون میشن و پیام های دری وری میفرستن فکر میکردم واسه جلب توجه میگن و دروغ میگن الان با خوندن تاپیک شما متوجه شدم کاملا راست میگن بیچاره ها

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
همیشه وقتی این بازیگرا و خواننده ها میومدن تو تلویزیون و میگفتن طرفدار هامزاحممون میشن و پیام های در ...

مام عاشق چش ابروشون نیستیم بیکاریمم بیکارررر

حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ، حالم خیلی بدتره۱۲/۹

همیشه وقتی این بازیگرا و خواننده ها میومدن تو تلویزیون و میگفتن طرفدار هامزاحممون میشن و پیام های در ...

اولا من دری وری نفرستادمو با احترام براش دعای خیر کردم 

دوما من شماره خیلی هارو دارم ولی چون اینو دوست داشتم بهش پیام دادم 

خیلی بده راحت راجع مردم قضاوت می کنی